Tak na to cekam uz peknou chvilku a musim Vam vsem oznamit, ze jeden z nasich sluzebne nejstarsich geocacheru dosahl teto mety. Tony blehopreji a dekuji za vsechny cache, ktere jsi zasadil a udrzujes pri zivote. Tak at to tvi kocouri s tebou vydrzi.
super Tony. zrovna pred vikendem jsem si rikal, kdy se vyhoupnes na ticku. moc gratulujeme.
Díky hlavně za Tvé kešky a blahopřeju k mezizastávce před stovkami dalších pěkných míst [;)]
Tak to si velkou gratulaci rozhodně zaslouží, kde by byl český geocaching bez Tonyho a jejo keší.
Boris
...jéje, a je to tady! Dlouho jsme očekávali tohle jubileum jednoho z koryfejů českého gc a pak to málem propásneme. Toni, moooc blahopřejeme, děkujeme za krásné kešky, Tvým kočičkám přejeme hodně trpělivosti s páníčkem a těšíme se, až Tě zase někdy v akci či na eventu potkáme!
Michal, Péťa, Eliška a Andu
Tony, velka gratulace i z Vychodnich Cech, z Pernikova !!!
No vyborne-uz vim, na jake geopupendo se muzeme ve ctvrtek tesit - tedy pokud Toni dorazi [:D]
Moc gratuluji, at ti to dobre slape i nadale-mas za sebou uz hodne dlouhou “geokarieru”, cili je jasne, ze te jeste delsi (a snad nemene uspesna) ceka …
Huraaaaa, nech zije Tony the Phony [H] Moc gratulujem Toniczech a tesim sa na stretnutie, snad vo stvrtok dorazis na geopivo.
BTW pre nepamatnikov - Toniczech je jeden z otcov zakladatelov ceskeho geocachingu a dlhodoby vodca rebricka (kym nenastupil Dorcadion [:D]).
Blahopřejeme nestorovi českého geocachingu a i když jsme zatím neměli příležitost se setkat, je pro nás nick Toniczech pojmem.
Zrovna dnes jsme pri rodinne seslosti vzpominali na stare moudre psy ceskeho geocachingu, ze si naprosto nenapadne sbiraji sve pikslicky ke skatulkam a neni o nich slyset. Nejvyssi cas zajit na Geopivo a pogratulovat osobne. Toni, dekujeme za vse, co jsi pro nas vsechny udelal a prejeme, at ti tva vitalita dlouho vydrzi.
Blahopreju z Moskvy! Na geopivu tentokrat nebudu, treba se zas nekdy potkame ve Stredohori.
Připojuji se ke gratulaci a k díkům za prima cache.
Toniku super zprava. Skutecne jsi pohodove dopochodoval do skvele mety. Moc gratuluji a tesim se na osobni gratulaci a doufam i na pupendo. Vitej v klubu !!
Blahopreju a diky za Tve super kese.
Gratulace nemusím a sám, když mi někdo přeje, taky nemám moc rád, ale Tobě pogratulovat musím a hlavně poděkovat za Tvoje keše, které se mi líbí a zahřejou mě u srdíčka.
Gratulace moc nemusím a sám nemám vůči své osobě rád. Ale Tobě pogratulovat musím a současně i poděkovat za Tvoje keše. Jsou na perfektních místech a vždycky mne zahřejí u srdíčka. Děkuji.
Taky gratuluju, za posledních pár měsíců je tisícovkářů jak hub po dešti…
Připojuji se ke gratulaci a diky za tvé kopcovité kešky [:)]
Take se pripojuji ke gratulaci. Ta tisicovka, to je proste meta. Dobre si pamatuji, kdyz u nas GC zacinal, jak jste s Milancerem rychle zakladali nove kese, aby bylo co hledat. Takze diky za ty kesky a hodne pohody v dalsim hledani. Anad.