Toniczech #900

Jak koukam, tak jeden z nasich sluzebne nejstarsich geocacheru nakrocil (nebo spis na kole najel) do finale pred tisicovkou pixlicek. Tak ti preji hodne zazitku a hlavne at to ti kocouri doma s tebou vydrzi ( ci spise naopak ? ).

Velká gratulace Toni! Tisícovka je už opravdu na dohled [:P]!!!

supr Toni, uz len kilecko a si na geoolympe, aj ked miesto v panteone za zasluhy mas uz davno iste [:D]

Jakozto autora prvni kese, na kterou jsem se vypravil a kterou jsem nenasel te mam v pameti uz davno :-). Pamatuju si te i jako prvniho ceskeho lidra v poctu nalezenych, jen za pomoci verejne dopravy nebo byciklu a to v dobe, kdy to bylo v geocachingu vsecko mnohem tezsi.Vzdycky si taky rad poctu ve tvych prispevcich a rad se dozvidam mnoho noveho z tvych historickych i zemepisnych vedomosti. Gratulace k # 900 je spis jen prilezitost, jak ti podekovat za to ostatni. Takze Toni, diky za vsechno. Zdravim a drzim palce. Jarry.

Velká gratulace z Krušných hor. Tvoje keše jsou perfektně provedený a těším se na další, které jsem ještě nestačil najít.
PS: a koukej se někdy tady objevit [:)]

Tak jeste sto a mas prvni metu. Gratuluju

Vyborne, dalsi tisicovkar na obzoru! Toni jako “sluzebne starsi cacher” si brzke geopupendo jiste zaslouzi [:D].

Tak at se ti dobre lovi i nadale a at je ten litrik co nevidet na svete…

Blahopřejeme “legendě” českého geocachingu k dosažené metě a přejeme mnoho dalších krásných zážitků na cestách za geokrabicemi.

Už se blíží! Gratuluji!

Připojuji se k zástupu gratulantů a díky za prima cache..

A jeje, oni si kolegove vzpomneli. Takhle pri cteni s dojetim zamackavam slzicku v oku. Zkratka, moc dekuju za hezka prani a hezke cache, bez kterych by to jaksi neslo. Budu se tedy snazit - v idealnim pripade to docilit na Kotouci. [:)]

Taky moc gratuluji a rovněž děkuji za pobídky k návštěvě krásných a zajímavých míst

Připojuji se k zástupu gratulantů a přeju, ať ta tisícovka dlouho nečeká!

Toniku ty jsi za to nejak posledni dobou “zabral”. Moc gratuluji.