TOP 100 Liberecka a Jablonecka

Po velkém úspěchu se strojovým hodnocením TOP 100 navrhuji jiný způsob výběru.

1. Zasloužilí kačeři regionu navrhnou keše, které, podle jejich názoru, stojí za zařazení do žebříčku.
  2. Vzniklý seznam probereme u nápojů a jídla, třeba Na Základně.
  3. Rozhodneme, co se škrtá.
  4. Vytvoříme TOP 100.

Vzhledem k tomu, že keše stárnou a mění se, platilo by hodnocení po dobu jednoho roku, pak by se seznam obměnil.

Zároveň by se mohl přidělovat titul Legenda Liberecka, který by ohodnotil pozoruhodnou keš, klidně i zpětně, jako ocenění keše a jejího autora.

Pokud se nám do toho budou nevhodně navážet cizáci, utopíme je, při vhodné příležitosti, v některé z našich kanálovek nebo ve vhodném místním toku, klidně i bez povodně.

Pak je ale otázka, jestli tam zařadit celou sérii, jako jednotlivé keše, a zabrat tím 27 míst, nebo zařadit do TOP celou sérii, všechny keše jako jednu položku.

To navíc není jediná série, která by si zasloužila ocenit.

Můj první nástřel (další doplním až podle toho jak mě owneři budou hostit na Základně;)):
Jestedske Pomnicky
Kateřinsské údolí I a II
Komínová VI
Krokusová louka
Lovecky chodnik
Nocni upiri Wherigo
Pavucinka
Radlo nad koupalistem - prirodni pamatka
Liberecká zula
Stalker 1,2,3
Jak budeme definovat Liberecko, já si zatím dal hranice Ještědský hřeben, Hodkovice, železný Brod, Kořenov.

Pardon, ze do toho keca jen dovolenkar, ale Jestedske Pomnicky? Tady mi asi neco uniklo, pokud nejde o Osamele jizerske pomnicky…

Edit:
A dovolim si jeste podstrcit…
Basnik /Poet /Musensohn
Uctivaci kostky / Cube cult
Stammelova smrt / Death of Stammel

Na základnu se teď nedostanu. Ať se vám dobře pije a diskutuje.
Jizerské tisícovky…ty jako legendy
Osamělé jizerské pomníčky
Štoly na Měděnci a na Rapické hoře
Riegrova stezka
Palackého stezka
Procházka po Viničný
Pavučinka
Stalker
Mozkovrtka
Jizera
Mrtvý les
Suché skály
Divoká Kamenice
Island
určitě nějaké Výhledy na Liberec
Protržená přehrada
a do pralegend:
Anita´s
Dark Underground Cache

Ba, ba, tak to ti uniklo.
Jinak ale musim, říct, že Jizerky si zatim schovavam, až budou starší děti a vic toho ujdou.

Ja myslim (ale boli to :slight_smile: ), ze nebude jednoduche stanovit co ma byt TOP. Neco jineho je pro stromolezce, neco jineho pro milovniky dlouhych pochodu a zas neco jineho pro mamu co se vyda s detma na lehkou a peknou kes ci navstevniky z daleka co maji jedno odpoledne. Z toho co navrhujete to prave vypada na uzkou skupinu prave tech tezkych kesi. I kdyz uznavam, ze jsou paradni.

Na Liberecku a Jablonecku lovím jen při návštěvě rodičů, ale dlouhá léta jsem bydlel ve Frýdlantu, tak bych snad mohl připomenout moc pěknou keš ZUBACKA - vykolejena P8 [cache]GC1VPMZ[/cache].

Máš pravdu v tom, že pro každého je TOP něco jiného. Ale není pravda, že navrhujeme jenom těžké.
Co je těžké na Krokusové louce, Rádelském koupališti, Viničné cestě, atd…
Vždyť i ty Kateřinské údolí jsou skoro drive-in keš.:stuck_out_tongue:

Pěkný návrhy, ale nemám skoro ani jednu z uvedených.
Já bych se na to kouk z jiný strany - SPŠ Stavební, TUL, Temná náruč.

Zaleží na tom jaká kriteria, jestli zábavne luštění a nebo krásná místa.
Tvé napsané keše jsou mestské na nic moc místě ,takže u tebe to bude asi luštění.
Když TOP tak bych se přikláněl ke krásným místum, pěkné zpracování je + ale to za rok za dva nemusí být pravda.

vedle, vedle - já je napsal, páč mi připadaj dost ujetý až jsou zajímavý.
Zvlášť SPŠ - tak hnusný místo se najde na málo keších.

Ale přiklonil bych se do liberecka zahrnout Chrisovy kešky.

Pěkný nápad - držím palce, aby vyšel…

šmarjá a zapomněla jsem na Libereckou sluneční B)

Aha takže jsi napsal takové AntiTOP :D.
Chrisovky jsou pojem,to je bez debat a co jich je. :wink:

Zeměpisný rozsah bych viděl asi tak daleko, kam jde bez problémů dojet na kole a vrátit se zase domů, takže cca 50-60 km od Liberce, u vyjimečných keší klidně i dál.

A k příspěvkům:

Ta keš musí být určitě zajímavá tak, aby ten, co ji najde, si mohl říci: "To byla paráda …"

To nesouvisí s obtížností luštění, terénem, dobou lovu …

Stavebku určitě ne, tak hnusné místo jsem už zažil jen jednou, v Praze. Navíc ta keš už neexistuje.

Správně, ale vybrat tu nejlepší z nich dáme Chrisovy :slight_smile:

taky je teď jeden adept - co se týče bodů oblíbenosti - má 100%

Tam kde se ztraci reka, ale o ní se asi bude bouřlivě debatovat.

OK, takže tak 15km vzdušnou čarou maximálně…
:D:D:D

To se změní až tam zajde member :wink:

to LudaL- hele koukej trenovat na 50ku :smiley: :wink:

Nevím, já ji zatím nemám.

Tam mám trochu problém s tím, že dříve nebo později se najde blb, který tam vyrazí na čtyřkolce, až jiný blb zadá souřadnice keše na finalky.com