PaBa, Kpypl, Giramondo a Whoever 200, blahozelam ![]()
Jarry a Moharela krok pred branou pocetneho clubu :)))
Fakt by to chcelo automaticky gratulovac :)))
PaBa, Kpypl, Giramondo a Whoever 200, blahozelam ![]()
Jarry a Moharela krok pred branou pocetneho clubu :)))
Fakt by to chcelo automaticky gratulovac :)))
(Placl jsem to do jineho vlakna, ale pak mi prislo ze to tam je zastrcene.. a vazne me to zajima, takze copy&paste jeste sem… pardon ze delam pruvan)
Gratulace jiste take. Jen mi moudri reknete, jak tak presne poznate, kdy nekdo neco prekroci. Me totiz prijde, ze je v tom docela hokej. Samozrejme na gc.com se sleduje vsechno… ale statistiky na gc.cz se s tim vetsinou rozchazeji, nevim zatim podle jakeho klice… nejak jinak (nebo vubec) se ne/pocitaji takove legracky jako locationless atp. , nejak jinak cache mimo uzemi CR … pes se v tom vyzna… teda vlastne ten nas ne… mate nekdo takovyho psa?
Velka gratulace vsem.. Teda Whoeverovi jen takova nejaka normalni gratulace… Vzdyt nebyt me, je ted na nejakych 170… ;)))
Statistiky na GC.CZ beru jen jako doplňkové - jsou různě odlišně počítané vzhledem k CZ-regionu, ale to mi přijde docela zbytečné. Jediné správné číslo je to na GC.COM a i k tomuto se tu oficiálně gratuluje ![]()
Tak mi při pročítání profilů jednotlivých “oslavenců?” napadá, jak to stíháte při zaměstnání, při pečení cukroví, při dopoledním bobování s dítkem na kopci, při shánění dárků na internetových obchodech…???
Prostě vám všem gratuluji!!! - Grrrrrrrrrrrrr ;-)))
Vsem preji hodne dalsich kilometru za sipkou a skvele zazitky pri tehle bezva zabave !!!
Také se připojuji ke gratulantům a jak praví Šaman v poslední době se skutečně roztrhl pytel s kulatými nálezy a tak člověk někdy zapomene i popřát, na druhou stranu je lepší zapomenout nebo popřát dodatečně než to nechat na automatu (i když na připomenutí by byl dobrej)… si zase protiřečím…
Gratuluju vsem, at nam to vsem jde a bavi nas to dal!
Velke gratulace i od nas. At vas to stale bavi jako dosud.
Děkuji všem, obzvláště pak PCmu
za gratulace… Lifebooku, odpověď je prostá: ty činnosti, o kterých mluvíš, zkrátka neděláme… :-)) Život je holt otázkou priorit…
Who
Bývaly časy, kdy jsme spolu soupeřili a my jsme měli dokonce více!!!
Co dodat? Snad jen - mnoho nadšení do dalších FOUND ( i když DNF taky někdy není k zahození, což? ;o))!
Gratulujeme