Možná kolem řeky - Pisárky?
Nebo Pálava - sklípek, ohýnek? Čmuchal by určitě pomohl s nápadem.
Eeeej, velice rád bych se přidal, ale pokud bude termín klasicky v dubnu, tak sice přijdu taky, ale kvůli školním povinnostem se zdržím jen nezbytně nutnou dobu [:'(]
Zdravim,
loni se to nestihlo, ale mam s Lesy mesta Brna skoro rok domluveny support + vyber lokality. Chtel jsem to stihnout na minuly celosvetovy den 22.4., ale nevyslo to, tak jsem to chtel naplanovat na tento rok.
Jinak ja jsem teda pro a rad pomohu Tomovi s planovani. Nejprve se musi zjistit, za by byl vubec zajem. Myslim, ze dobrovolniky nemusime hledat jen v radach geocacheru, ale i jinde, je potreba oslovit napriklad ruzne bulletiny, ktere nam s takovou radosti chodi do schranek :)
Rádi se přidáme. Jako vhodná lokalita mne v tuto chvíli napadá prýgl a okolí. Ještě popřemýšlíme. Určitě by jsme byli za to spojit to s nějakým tím ohníčkem - nejen prací.....[:)]
A co Mariánské údolí? Tam je toho dost…
[quote]
Tom Klíčník: Na Mariánské údolí jsem myslel taky, ale pokud už Jedla něco domlouval, bylo by třeba dobré na to navázat. Navíc to bude pro řadu lidí dostupnější.
[/quote]
Je to ve fazi, ze nam prislibili podporu v podobe kontejneru, pytlu, rukavic a pod. Lokalita dohodnuta nebyla i kdyz mi nejake misto doporucovali, ale tusim, ze to byla Lesna. Trochu jsme si v otazce lokality nerozumeli, asi jim nedoslo, ze nehodlame uklizet sidliste. Me osobne se nejvice zamlouva Marianske udoli, bylo to prvni misto, ktere me napadlo.
Pokud CITO bude rád přijdu, chtěl jsem jet do plzně, ale tady v okolí to budu mít blíž. Pokud bude potřeba nějaká pomoc z organizací jsem k dispozici.
Zuzka: pokud nebudu mit nejake povinnosti ve skole tak se rada pridam, Marianske udoli je dobry napad a spojit to s nejakym opikanim ci grilovanim je bezva.
Vzhledem k tomu, ze letos vyjde 22.4., tedy den Zeme na nedeli tak si myslim, ze by to mohlo byt prijatelne pro spoustu lidi.
Tak jsem trochu přemýšlel a napadly mě dvě akce:
1) Prospěšná verze: Kdyby nás bylo dost, tak bysme konečně mohli vyčistit přehradu od sinic. Tipuju, že kdyby každý z nás chytil tak čtyři, tak by stačila pouze celá Česká Republika pro úspěšnost akce.
2) Výdělečná verze: Když už chcete uklízet to Mariánské údolí, tak bysme mohli vybrat termín těsně po Majálesu, Gaudeámu nebo na co se tam vlastně jezdíme opíjet a mohli bysme tam sbírat vratné sklo popřípadě ztracené peněženky a sluneční brýle.
Jedlo, gratuluju ke dvoustovce...
Diky, jsi prvni, kdo si vsiml, i kdyz ja na ty pocty moc nehraju (200 cachi za 2,5 roku geocachingu).
Zájem bych měl, snad čas dovolí. Hlasuji pro Mariánské údolí případně Hády, rovněž oblíbená výletní oblast. Je to vlastně těsně vedle sebe.
Zajímavé, zrovna dneska v práci jsem o CITO v Brně přemýšlel :)
Pokud nebudu muset do prace tak se taky rad pridam. Marianske udoli me zajima uz podle nazvu rad bych se tam podival, tak proc tam rovnou neuklidit…
Tome dobrej napad, pokud nebudeme nekde v orientu tak pujdeme, myslim ze nam je jedno kde hlavne ze to pomuze… ![]()
Já se s radostí přidám.
Tome, na podzíim jsme se bavili o Pekárně a okolí, takže jsem čekal, že to bude tam. Ale v podstatě je to jedno, takových míst, kde by to bylo potřeba je hafo.
No rozhodně nebudu proti ani já !!!
Taky se pridam