Zdravím!
Nedávno jsem se rozhodl koupit GPS, a to staršího GARMINa (GARMIN eMap). Chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů, jak to funguje s mapou. Mám k němu program TOPO 50, který však již byl dříve registrován na původního uživatele. Jak funguje systém "odemykání" regionů? Pokud jsem již druhý uživatel, můžu mapu registrovat pod stejným sériovým číslem? Budu muset za zpřístupnění regionů platit, pokud je původní uživatel již měl odemčené?
No, OK, ale teď to je tak, že v GPS mám nahranou plně funkční mapu, dostal jsem CD s "TOPO 50", které mi umožňuje nahrát waypointy, trasy, atp. do počítače a editovat/ukládat je. Ale program v počítači má jenom velice hrubou mapu, kde jsou města jako tečky. Zobrazí waypointy z GPS, ale už ne podkladovou mapu. Co s tím můžu dělat? Díky moc!
Potrebujesvlozit instalacni klic, ktery se pri aktivaci mapy generuje. Pokud jsi CD s TOPO 50 dostal od majitele GPS, pak ji mel nejspis registrovanou a mel by mit klic, ktery pri registraci dostal a ktery by Ti mel s mapou dat (pro nej stejne nema vyznam, s jinym GPS prijimacem nebude funkcni). No a pokud jsi ho nedostal, pak by Ti ho zrejme bez problemu sdelili u Picodasu, kde se mapy TOPO aktivuji. Budou po Tobe urcite chtit ID pristroje a CD key. Maji v databazi ulozeny udaje o aktivacich a tak snadno zkontroluji, jestli je chces nebo nechces podfouknout.