Topo a silnicni mapa soucasne

Obratil se na me znamy, ktery ma cerstve Garmin 60C s nasledujicim problemem. Ma koupenou silnicni a TOPO mapu, ale tvrdi mi, ze pokud nahraje do GPS silnicni, tak se mu TOPO smaze. Toto je pro me spanelska vesnice (pouzivam Oziho), proto bych zde pritomne poprosil o radu. Muze silnicni a TOPO mapa koexistovat?

Diky moc za pomoc

PavelM

Musí nahrát obě současně, protože při každém nahrávání mapy se staré mažou.

Tedy abych byl přesnější, musí vždy nahrát celý balík map, které chce mít v danou dobu v gpsce. To platí pro všechny mapy.

Dekuji, vyridim. PavelM

a pak muzes v GPS zapinat a vypinat zobrazovani jednotlivych map. Ja mam napr. ted v 60CSx nahranou soucasne starou Topo v2, Topo v3 ( tj. MF ), jednu betu ty novy Topo, tu finalni Topo, co prijde ted na trh, k tomu Atlas 10R a ještě asi tři další mapsety pro ČR. a v GPS si zapínáním a vypínáním určuju, co se právě bude zobrazovat…

A jak dlouho ti trvá si to rozmyslet jakou zapnout :slight_smile:

přece podle počasí, nálady, počtu hezkejch holek na ulicích…

A existuje možnost vypnout jednu mapu “naráz”? Když jsem si nahrál víc map, tak jsem měl v seznamu vždy jednotlivé oblasti místo mapy jako celku (např. “Benešov” atd místo TOPO 2.0). Předpokládám, že jo. ale já netuším kde a jak :frowning:

Já se obávám, že ne. V MapSource je možno pojmenovat balík přenášených map, ale na Vistu C to nemá žádný efekt…

nevim jestli si rozumime, ale pokud myslime to same tak to jde. rekneme ze prenes do gpsky (z mapsource) metroguide a topo v2 a topo v3. v gps pak na strance, kde je seznam “jednotlivych” mapicek zmacknes tlacitko pro “kontextove menu” (ted si zaboha nemuzu vybavit ktere tlacitko to je, mam pocit ze na legendu je nalevo) :slight_smile: a tam se ti zobrazi jednotlive sady (takze TOPO 3, TOPO 2, MetroGuide) a pomoci nich lze vypnout celou sadu map patricich do dane oblasti.

Je to tak. Tak jsem zase chytrejsi, diky. Tlacitko vlevo dole.

hmmm, mám v 60CS Topo20 a V2 a v seznamu setů mám dvakrát Euro Czech. Vypnu-li první, vypne se celá Topo20 a vypnu-li druhý vypne se V2. Proč jsou oba sety stejně označeny? A když už píšu, jak instalovat sety? Když tomu nechám volný průběh, naplácne se to všechno do MapSource a prakticky to nejde odlišit co je co (v adresáři). Mám tam teď dohromady Topo20 a Nový Zeland. Kupodivu si to MapSource korektně roztřídí. Nedají se udělat nějaké samostatné adresáře? Vím, že jsem se o to pokoušel, ale musel jsem to celé přeinstalovat. Dík za o.