TOPO CZECH PRO 2012

Neco jsem se pokusil vyplodit. Jako zaklad jsem vzal typek od HuntBehinda pro starsi topo czech. Trochu jsem si s tim pohral, neco upravil, neco vynechal. Vsak posoud sam. Pokud by se neco nelibilo, muzes si to typeditorem upravit. Ja uz taky na typky nedam dopustit. Skoda, ze je HuntBehind uz neaktualizuje.

Tak ja nevim, asi jsem uplnej idiot, ale zaboha nestahnu ani fň - vzdycky se dostanu akorat garmin.cz a smitec :smiley:

Tak to víš. Kdo zaváhá, nestahuje :slight_smile:

Ha, nasla jsem to na cesky verejny online pujcovne cehokoliv :smiley:

Tak jsem si to nahrál, a vypadá to dobře. Ještě si upravím některé barvy a bude to zase jako dřív.

Díky.
Aspoň se s tím nebudu tak dlouho prát. :slight_smile:

Jedna varianta z modifikovaného DANRA TYPku roku 2011.
http://www.ulozto.cz/xoJmPKA/i00006b2-typ

Může mi někdo vysvětlit co jsou to ty TYPky a jak na to?

Zkus to treba tady. Jinak vyhledavani neni jen na okrasu :wink:

Diky, good idea.

Díky moc.

Já nikde změnu nevidím, může mi někdo nějakou říct, ať můžu porovnat?

Ja jsem zvedava, co udelali se Sumavou - tam mi posledne pekne zavarili - misto po krasnym misrnym kopecku jsem skoro splhala po skalach houstinou :smiley:

EDIT: ty typky jsou fakt luxusni :)diky ti dobra vilo :slight_smile:

To: PatPlusMat diky :smiley:

Díky patří pro DANDRA můj podíl je téměř nulový.:slight_smile:

Mapy sou sice supr. Ale pokud nebudou umět routovat tur. trasy, je to o ničem. Tak prozatím používám tohle a routuje to.
http://mapygarmin.wz.cz/stazeni_map.php

tak routovani zvladaji i OSMka :slight_smile:

Jestli znovu můžu, nová verze je sice príma, ale nikde nevidím žádný rozdíl, našel někdo nějaký?

Tak treba tady N50 32.266 E15 22.401 stadion - ty "budovy" navic co byly v Topo 2011 jsou asfaltova hriste, ted je to v poradku ;).

Přibyly vrstvy skládek, solárních elektráren, chatových oblastí, zemědělských podniků.

přesně todle jsem potřeboval a zjistil jsem, že mě nějak 2012 nefungovala, jak měla a zobrazovala se jako 2011, ted uz jede vse jak má… Koukám na uplne novou vrstvu budov…