TOPO mapa Rumunska.

Ahoj. V květnu se chystám do Rumunska na endurománii, což je moocyklový offroad závod. Mám GPS Garmin e.Trex Legend a potřeboval bych do něj co nejpodronější mapu Rumunska. Chtěl bych ji použít nejen na odlov souřadnicových bodů (vlastní týdenní moto závod), ale i na odlov cachí, když už budu v Rumunsku. Problémem je, že map Rumunska zase tolik není. Poraďte, prosím, kde stáhnout (v lepším případě) nebo koupit TOPO mapu Rumunska.
Děkuji.

Ahoj. Koukni do tohohle vlákna, třeba něco bude vyhovovat.
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=3658&sort=&rowstart=0

Komerční mapa:

Horské waypointy:
www.alpinet.org
(jen Rumunsky)

Jo a ještě:

tady si klikneš na místo, kam jedeš, a ukážou se ti free mapy pro Garmin, které ho pokrývají.
Má zaindexovány i oba mapcentery.

Díky za linky. Projedu je až budu mít více času… ještě dotaz. Půjdou mapy přetáhnout i do Garmina Streetpilot c 320? Já tedy věřím, že v květnu už bude i Colorado od Garmina…je to takový sen…takže doufám, že půjdou použít i tam.

Něco jsem ti poslal do PM

Jsem z Rumunska takze jsem rad ze kesky budou v Rumunsku urcete bych se tam chtel kouknout jsem z banatu a je tam prekrasna krajina takze bych se chtel kouknout banat vsem doporucuji nadherna krajina :slight_smile:

Díky všem za pomoc, už se tím prokousávám.