TOPO mapa Slovenska

Zdravím. Koupil jsem TOPO Slovenska, ale jaksi mi nejde odemknout. Nemá stejný způsob registrace jako TOPO Čech, ale má na CD prográmek k registraci, který by měl údaje odmejlovat na Slovensko. Bohužel to nefunguje, takže jsem tam posílal dotaz na email, bez reakce (asi 14 dní), telefonoval jsem dle čísel, která jsou u CD, ale taky nic. Nevíte někdo co s tím? Díky

skus napisat na slovenske forum - geocaching.sk, ci niekto nemal ten isty problem a nebude vediet poradit?

Od koho (kde?) je mapa koupena? Tam by asi meli podat vysvetleni o moznych pricinach toho, ze registracni mail neodesel (jestli neodesel), popr. poradit s registraci jinym zpusobem.

Nevim, co znamena formulace “telefonoval jsem a taky nic”. Nedovolal ses? Dovolal a poslali te do …? Neposlali te do …, ale uz se neozvali? Jina moznost?

Na hot-line to asi taky budou chtit trochu konkretneji popsat :slight_smile:

Mel jsem presne ten samej problem v lete. Chvilku to taky trvalo ale nakonec mi poslali kody mailem. Muzes zkusit taky tuhle stranku http://mapserver.sk/unlock/

Koupil jsem ji od prodejce v Mostě a u něj jsem to i reklamoval, ten to zase má od svého dodavatele (distributora těchto map). Na emailovou adresu jsem odeslal otisk obrazovky, kde je vidět, co registruji a číslo GPS. Ten program by to měl sám odeslat, ale neodeslal, tak jsem posla ten otisk. Odpověď nepřišla, tak jsem to urgoval u svího dodavatele, ten přes svého se snažil spojit se Slovenskem , ale nedovolali se a ani na emajly neodpovídají. Volal jsem tam také, ale nikdo na tom čísle telefon nebere. Zkusím dle výše uvedených rad něco zjistit na SK foru nebo přes ten odkaz.

Super, tento odkaz funguje. Díky, je registrováno.

Zajímavý bylo že mě v létě tvrdili jak odpovídají do 24 hodin a já prej měl smůlu že jsem se trefil zrovna do nějakýho stěhování. Nejspíš se teda pořád ještě stěhujou ..... [;)]

V tomhle případě mě taky trochu mrzí že jsme se rozdělili, taková TOPO Czechoslovakia v kvalitě český topomapy to by byla paráda......  ale třeba se někdy dočkáme.