Topo mapa Vysokých Tater (SK, PL)

Koncem srpna jedu do Vysokých Tater. Na Slovensku prakticky žádné mapy nepotřebuji (přesto by se hodily), ale chodit budu převážně v Polsku, kde to neznám. Máte někdo zkušenost, kde sehnat příslušné topo mapy? Zajímala by mne varianta regulérní (nákup) i free.

http://gps.astronet.pl/new/news.htm

Retro2004 moc vám děkuji za vaši nformaci. Tohle je to, co jsem hledal! Vše funguje - jak v Mapsource tak i v GPS. Ještě jednou děkuji

Nevíte jak se chová tato mapa po dohrátí do GPS společně s Topo czech? Jde mi hlavně o doplnění Topo tak , aby viděla i pár kilometrů za hranice u hraničních pohoří?

V GPS mi mapa PL1 překryla Topo Czech. Neví někdo co nastavit jinak, aby nahoře byla Topo Czech a pod ní PL1

[quote] samotar: V GPS mi mapa PL1 překryla Topo Czech. Neví někdo co nastavit jinak, aby nahoře byla Topo Czech a pod ní PL1 [/quote]

Jedina vec co me napada je udelat PL1 transparentni, ale asi to taky nebude to prave orechove...... 

[quote] samotar: V GPS mi mapa PL1 překryla Topo Czech. Neví někdo co nastavit jinak, aby nahoře byla Topo Czech a pod ní PL1 [/quote]

Pokud jsou obe mapy NEtransparentni (coz v tvem pripade urcite ANO), pak nemas jednoznacnou moznost urcit, ktera mapa bude "navrchu". ALe nezoufej, v GPSce si muzes v nastaveni mapy vzdy zaskrtavatky urcitou mapu deaktivovat a pak zas aktivovat. Cili staci jednu z tech 2 prekryvajicich po dobu, kdy ji primo nepouzivas, deaktivovat timto zpusobem v GPS.  

Nevíte, jestli jde v Mapsource měnit názvy nahrávaných submap?