Trackable neaktivní 14 dní?

Dobrý večer,
prosím zkušenější či znalé kačery o vysvětlení, pokud byste někdo věděl.
Mám dva dny vyzvednutý a zalogovaný coin. Svítí v mém profilu v inventáři, ovšem je označen hvězdičkou, takto: *
K hvězdičce je vysvětlující text:
No activity in the last 14 days - Please drop off this trackable item in a new cache or contact the owner as a courtesy.

Ptám se, proč se mi špatně ukazuje čas neaktivity, předmět byl logován před 2 dny, krátce předtím logoval i předchozí kačer. Já sice dobře vím, že mám předmět jen krátce, ale chování účtu mi jasné není. Předtím jsem nejdéle měla trackable 8 dní a nesvítilo nic…

Muzes nam rict verejne cislo geocoinu? TIm myslim to, ktere na nem NENI vyrazeno? Nebo dat rovnou odkaz…

Koukal jsem na tvůj profil a pokud se dotaz týká geocoinu [tb]TB3YZ1B[/tb] Power of the Celtic, tak to může být tím, že chybí v historii log o vložení do nějaké cache (poslední je ze dne 17.9.2011). Většina logů je Visited. Ale možná jsem něco přehlédl.

Díky za reakci, ne, nejde o keltský coin, tam je zmatek, který kupodivu systém nezajímá a nevím, jak to vzniklo, že jsem našla coin v keši, kde byl virtuálně zalogován, aniž bych našla u předmětu od předchozího kačera "placed".

Můj problém je s coinem TB3W9DM. Já sice vím, že ho mám krátce, ale snažím se pochopit, jak systém běhá a co a proč mi hlásí, a tohle mi tedy fakt uniká.

Koukal jsem se na geocoiny jichž nejsem vlastníkem na geocaching.com a mám je v inventáři i několik měsíců a u žádného jsem si nevšiml toho textu co popisuješ (možná se nedívám správně). Byl by nějaký obrázek abych viděl o co jde?
Jinak k tomuto geocoinu bych uvedl, že jeho majitel v únoru tohoto roku tragicky zemřel (bylo to zde i v diskuzi zmíněno).

Já koukám do Tvého profilu na tento coin a smajlík je v zeleném políčku, což snad (nemýlím-li se) znamená, že je vše OK, že u Tebe ještě není dlouho.

PS k tomu druhému: zřejmě z nějakých neznámých důvodů někdo vymazal "placed" log. Vymazáním logu se ale nic nestane s pozicí coinu, proto zůstal zalogovaný v keši a Ty jsi ho mohla normálně logovat "retrieved".

zkouším vložit obrázek, doufám, že to vyjde…

Ano, četla jsem historii coinu, ale to mi nevysvětluje, proč se odlišně hlásí :expressionless:

edit

To zmijovkar: moc díky za vložení, chápu to dobře, že musím ručně na konec adresy ještě navrch připojit jpg?

Nicméně pořád nevím, proč mám označený coin jako 14 dní neaktivní, skutečnosti to neodpovídá. Nenapadá mě nic jiného, než že je toto zobrazení nefunkční…

Ne, odmaž vše za jpg (asi nejlépe v editaci předchozích příspěvků, jeden můžeš asi smazat - já svůj pak taky).

(jak je to napsané v mém příspěvku bys viděla, kdybys dala zkusmo "citovat")

S tím dalším já Ti ale neporadím. V mém účtu to takhle nevypadá - to je normální stránka gc.com? Jsem BM - takhle to mají PM? Nebo je to použitím nějakých doplňků v prohlížeči?

Zmijovkar, děkuji ještě jednou za rady! :slight_smile:

Ano, to je ofic. stránka GC.com, jsem taky jen BM, zobrazuje se to na stránce pod Můj profil >> trackables

No nevadí, díky všem za snahu, něco asi může mít mouchy. Jak jsi včera už psal, zobrazuje se zelený ksichtík, to je pravda a tak se budu řídit tím, tohoto si zkrátka nebudu všímat
:wink:

Jo aha, už jsem našel, kde je to v této podobě (na tu stránku nelezu). Aktuální inventář je trochu graficky jinak na základní stránce profilu taky, tak mi to nehrálo.

Asi to neřeš, chyby se vyskytují, i tady se řešilo, že se třeba TB správně označil při logování keše "Dropped Off", zmizel z inventáře, ale v keši se neobjevil. Nedávno jsem třeba zase měl v mailu o logu na mé keši odkaz na nějakou úplně jinou keš.. Podstatné je, že máš o ten coin tu správnou péči, co má mít.