Tak jsem si dnes všimnul nové položky Trackables Collection u svého účtu na gc.com.
Sláva již nemusím mince co mám ve sbírce označovat otazníkem jako ztracené aby se mi nepletly mezi ty co jen přesouvám mezi kešemi. ![]()
Pouzivam a taky se libi, driv jsem mel kvuli tomu nepublikovanou archivovanou kesku, ale tohle je podstatne elegantnejsi.
Jako BM mám problém s hromadným přesunem do Trackable Collection a vadí mi, že se tím přesunem generuje log, který považuji za zbytečný.
A jak se to vlastně přesouvá do té Trackables Collection?
Edit: už to mám…
Já prostě nějak stále nechápu na co to vlastně je…asi mám namrzlej mozek.Poraďte někdo prosím..
Je to jednoduché.
GC sou většinou v hezkém provedení a né každej je chce vyslat dál do světa. Někdo si danej item chce vyložit do poličky a koukat na něj den co den. Pokud tak chceš učinit a dále chceš mít ve svém profilu GC aktivovanej. TJ aby se ti ukazoval ve tvém Trackables… A pokud nechceš aby ti systém nedával daná GC na výběr při zalogování kešky… Použiješ právě zmiňovaný Collection přepínač který vyřadí možnost vložit GC do nějaké kešky… Kapíto? ![]()