Trackables v inventory

Ahoj,

se svou první založenou cachi jsem si začal všímat pohybu trackovatelných předmětů. Již delší dobu mi ale v inventory visí několik předmětů, které již tam fyzicky nejsou. Mohu je nějak z tohoto seznamu odstranit?? Co když se ztratily a nikdo už je nikdy nezaloguje??? To tam zůstanou navždy???

Díky za rady..:slight_smile:

Zustat tam nemusi, co se tyce obou GC ([tb]TB20PKG[/tb] [tb]TB45JHR[/tb]), tak uz bych se docela bala, ze je bud nekdo odnes nebo zapomel zalogovat, oba tam jsou zhruba stejne dlouhou dobu, takze se mohlo klidne stat, ze to ma oboji na svedomi stejnej "hrisnik". Kazdopadne pokud by se ani mesic od posledniho "pozitivniho" ohlasu u obou coinu (coz je vlstne ted), zkusila bych asi napsat ownerum…Kazdej trekejbl jde oznacit jako ztracenej, ale to uz je vetsinou krajni reseni pokud se vazne neukaze…

Ano, ztratily se. Odtranit je papirove z kese muze jejich vlastnik nebo vlastnik kese.
Mozna by bylo lepsi zacit patrat co se s nima stalo misto starani se, ze tam papirove vysi. Pokud se tam pravidelne ztraci geocoiny,bylo by vhodne tam dat vyrazne varovani "NEVKLADAT GEOCOINY - ZDE SE ZTRACI".

Ano, muj v te tve cerne dire taky zmizel, takze jsem ponekud nakvasenej…

Nemyslím si, že je to černá díra, pokud se tam za poslední 3 měsíce vystřídalo přes 300 předmětů a z toho se 2 pohřešují. Ještě chvilku vydržím a pak kontaktuji ownery trackables..

Ja si dovolim tvrdit, ze se pohresuji 3, ale i kdyby jen 2, tak pri pohledu z druhe strany tam kazdych 6 tydnu zmizi neci geocoin za 200-300 a to proste neni dobry stav.

Edit: Navic pocitas jablka s hruskama. Z tech 300 geocoinu byl skutecne vlozen jen zlomek, zbytek byl jen visited a nemel se tak ani jak ztratit.

Máš pravdu, fyzicky jich tam bylo jen 38, z toho 2 se pohřešují. Myslím, že každý, kdo vypustí coin do světa musí počítat s tím, že se může ztratit. V tomto případě si však nemyslím, že by to bylo způsobeno nějakým opakovaným vykrádáním.

Blexa: chapu tvoje rozhorceni, ale cerna dira to urcite nebude. Opravdu vlozeno bylo cca 40trekejblu, z nichz se, jak ty pises, pohresujou tri. Krom toho si vsimni, ze to ownerovi kese neni jedno a snazi se situaci vyresit. Kes ma od svyho zalozeni uz skoro 1000 nalezu a to od jejiho publikovani na koneci cervna je docela slusna bilance. A jestlize se tam ztrateji dva coiny, tak bych ji hned nenazyvala sernou dirou. Meli bysme spis bejt radi, ze se owner stara a ne tu lamentovat…Je mi jasny, ze te ten ztracenej trekejbl stve, ale ownerova vina to vazne neni…

Ano, s tim se pocita…
…ale kazdy ztraceny geocoin zamrzi a vlastnika boli.

Celkove chybi tri kousky vlozene ve tri ruzne dny. Ano, dva z nich mohli zmizet soucasne, ale vzhledem k navstevnosti je to nepravdepodobne. Stejne tak ten posledni muze jeste nekdo dologovat. Proste si na to jen dej pozor, protoze jestli zmizi dalsi, tak je asi jasno. Ztratu toho meho jsem zaznamenal uz drive, ale v ramci priprav na ME jsem se to hodil za hlavu a ty jsi to jen nestastne vytahl nahoru dotazem jak se jich zbavit, takze se omlouvam za ostrejsi ton.