Tracking code

Dobrý den,
Asi před třemi dny jsem si vzal z jedné kešky geocoin "(TB30RDD) Compass Rose Geocoin 5th Anniversary - Compass Rose 5th Anniversary Geocoin, ale nemůžu na něm najít tracking code. Prohledal jsem ho snad dvacetkrát, ale není tam. Tím pádem ho nemůžu zaregistrovat na internet :frowning: Pomůžete mi někdo?

Není vyražené na hraně mince? Jinak zkus napsat ownerovi, je to Čech.

Na boku je nápis Track At Geocaching.com a vedle je to číslo. Není zrovna moc dobře vidět, ale je tam.

na hrane toho coinu neni? …

Aha, tak na hraně asi bude, ale bohužel jsem ho už poslal dál, ať si ho někdo najde… a zapíše. Ownerovi jsem psal, ale on neodepsal. Tak asi to bude z toho boku. Buď se tam ještě stihnu vrátit, nebo ať si to napíše další vlastník :slight_smile:

Jako ze ten kod z toho coinu nekdo ukradl? :smiley:
Urcite tam bude, koukal ses i na hranu? (tedy ne jen predni a zadni strana…)

Tak zle snad nebude.
Už se mi také jednou "zadařilo" pustit do kešule TB, od kterého jsem si nepoznamenal trackovací číslo. Řešila to poznámka write note s objasněním situace, následující nálezce si to při logování přečetl a číslo mi poslal :wink:
Každý problém má elegantní řešení…

Tak za to se omlouvam. Já, když to někdo dlouho nezaloguje, tak dám, jako že jsem si to od něj vzal…

v podobných případech je vždy určitě nejjednodušší a nejlepší psát ownerovi - je přeci v jeho vlastním zájmu aby "stopař" byl řádně zalogovaný.

ty coiny s podobně záludně schovanými tracking čísly jsou sice pěkná zábava pro discoverování na eventech ale ne moc vhodné pro podobné případy, kdy se v cachi dostane do ruky někomu, kdo se s tím ještě nesetkal