Dobrý den,
Asi před třemi dny jsem si vzal z jedné kešky geocoin "(TB30RDD) Compass Rose Geocoin 5th Anniversary - Compass Rose 5th Anniversary Geocoin, ale nemůžu na něm najít tracking code. Prohledal jsem ho snad dvacetkrát, ale není tam. Tím pádem ho nemůžu zaregistrovat na internet
Pomůžete mi někdo?
Není vyražené na hraně mince? Jinak zkus napsat ownerovi, je to Čech.
Na boku je nápis Track At Geocaching.com a vedle je to číslo. Není zrovna moc dobře vidět, ale je tam.
na hrane toho coinu neni? …
Aha, tak na hraně asi bude, ale bohužel jsem ho už poslal dál, ať si ho někdo najde… a zapíše. Ownerovi jsem psal, ale on neodepsal. Tak asi to bude z toho boku. Buď se tam ještě stihnu vrátit, nebo ať si to napíše další vlastník ![]()
Jako ze ten kod z toho coinu nekdo ukradl? ![]()
Urcite tam bude, koukal ses i na hranu? (tedy ne jen predni a zadni strana…)
Tak zle snad nebude.
Už se mi také jednou "zadařilo" pustit do kešule TB, od kterého jsem si nepoznamenal trackovací číslo. Řešila to poznámka write note s objasněním situace, následující nálezce si to při logování přečetl a číslo mi poslal ![]()
Každý problém má elegantní řešení…
Tak za to se omlouvam. Já, když to někdo dlouho nezaloguje, tak dám, jako že jsem si to od něj vzal…
v podobných případech je vždy určitě nejjednodušší a nejlepší psát ownerovi - je přeci v jeho vlastním zájmu aby "stopař" byl řádně zalogovaný.
ty coiny s podobně záludně schovanými tracking čísly jsou sice pěkná zábava pro discoverování na eventech ale ne moc vhodné pro podobné případy, kdy se v cachi dostane do ruky někomu, kdo se s tím ještě nesetkal