co mam spravit ked niekto kto vyberal moj gc z kese napisal pri out: jeho trackovacie cislo. Napisal ho aj do logu kese aj do logu gc. Co s tym?
Smaz mu ten log a napis mu, at se zaloguje znova a da si pozor na to tracking number, ze nema byt verejne.
Požádat kačera o editaci logu a pokud nezareaguje do x-hodin, log smazat a napsat mu mail se zdůvodněním a požádat jej o nový log.
Ja teda z dotazu chapu skutecnost, ze se jedna o jeho coin, ale nic nevypovida o tom, ze by se jednalo i o jeho kesku.
Takze jasnym resenim je upozornit autora logu na nekorektnost, pokud nezareaguje, tak je asi jedina moznsot kontaktovat ownera kese (i kdyz je otazka jak moc ma pravo takovy log smazat) a nebo reviewera.
Tento log je nutno upravit nebo smazat. Není to však definitivní smazání jako popření nálezu, kačer má možnost log zapsat znovu za dodržení podmínky nezveřejnění trackovatelného čísla..
Na jedné serii v Bohnicích byl o víkendu kačer skolnik s více než 1500 nálezy. Jelikož napsal, že mu dopsala tužka, tak do všech logů přiložil fotografie keše s GPS a logbookem. Bohužel byla zřetelná bonusová informace. Na zprávu od Ownera nereagoval. Co nemá dělat pochopil až po třetím smazání logů s fotkami. Nechápu.
Mě někdo smazat log, budu ho obratem kontaktovat a ptát se proč.
Kačer skolnik? to mi neco rika… myslim, ze jsem s nim uz nekdy mel nejaky problem… :D:D:D
-no skusim mu napisat ale kedze je to nemec co ma zatial 7 nalezov a toho je jeho prvy zalogovany gc a navyse neviem po nemecky. Takze to do nemciny prelozim bud transaltorom alebo budeme pisat v ang ak ju vie. Co bude este zaujmave…
-Nie kesa nie moja, je to nejaka kesa v nemecku.
-reviewer ma pravo editovat logy?
Němci ve většině případů umí anglicky ![]()
Tak hlavne aby to melo jeste smysl, aby nebyl posledni kdo tvuj GC z kese vyzvedl, naveky.
Reviewer podle me logy editovat nemuze, ale mohl by ho smazat, pokud by owner neragoval.