Doslova mi spadla brada, protoze co to je zase za vymysl? Souradnice u tradicky maji preci odpovidat primo kesi jako takove a pokud jde o nejaky objekt, tak ho owner preci muze vyznacit formou waypointu. Co si o tom mysli ostatni?
Pokud bych zrovna stahla jen poklady, bez WPTS do POI a netrápila se hodiny u PC vypisováním a tiskem listingů, krabku bych zklamaně nenašla, bo by mne ani nenapadlo, že je jinde než na součadnicích - samozřejmě plus minus přesnost zaměření a přesnost mé navigace…
Podle mne jednoznačné porušení pravidel. U té první je to celkem jasné, je to historická keš kdy toho mnoho bylo jinak. Měla by se buď změnit na mystery nebo uvést pravdivé údaje.
Ta druhá - 10 metrů je v horším terénu ještě odchylka kterou udělá GPS a ani se nemusíš moc snažit.
Chce to napsat příslušnému reviewerovi aby donutil autora to uvést do souladu s pravidly. Pokud bys napsal přímo na Zeměmluv, tak bude jejich reakce jednoznačná a přepošlou to reviewerovi (vyzkoušeno u keše v Maďarsku)
[cache]GC1C8ZJ[/cache] Keš je umístěna cca 20-30 metrů jinde ale s velice vtipným zakončením. Díky tomu je to jedna z lepších "tradiček" . Doporučuji.
BTW. chtěl jsem ji přidat do seznamu ale nechci hrabat do html abych zachoval jednotnou stránky. újmě se toho někdo? díky
Sorry, ale pokud autor napíše že je 100 metrů od souřadnic, TAK TO NENÍ BLBĚ ZAMĚŘENÉ ANI PŘEKLEP. Tahle výmluva stačí tak na pár dnů jako nouzová oprava.
Ale někdy je to owneruv záměr a pochopí to jen kdo má odloveno. Jedna mých keši je velikosti nano a jelikož je deklinace gps 2-3 metry tak převedeno do velikosti regular je to 20-30 a kačeri se při lovu velice dobře baví a o to víc je těší nález. Takže nežalujte hned Rewievrovi,vždyť takova keš muze být i hezká.
Přečti si o co jde a pak se vyjadřuj. Pokud u tradičky autor napíše že máš jít 100 metrů SZ tak to není tradička. A žádný autorův superzáměr to neobhájí.
Vtipné nevtipné, buď je keš na úvodních souřadnicích, pak je to regulárka, nebo se musí pendlovat mezi více místy, pak je to multikeš (a s hádankou navíc případně mysterka).
"Nejradši" mám agenty, kteří napíšou posun do listingu, který nemám sebou v terénu.. to je pak obzvlášť radost hledat..
V Hradci byla nedávno publikovaná tato keška [cache]GC2F4JP[/cache] a byla publikována jako tradička. No a vzápětí byla stažena a znovu publikována jako mysterka. V listingu se totiž píše:
Souradnice vás zavedou na zacátek stromoradí, kde se ale keška nenachází. Krabicka je schovaná v okolí pár destítek metru, takže to bude takové malé BF (brute force)!!!
Takže zmíněné kešky dle mého v žádném případě nejsou tradičky.
Přes Pardubice jezdíš,nejdříve ji odlov(pokud máš omlouvám se) a pak řeš. Jo když to autor napíše že keš je sto metrů jinde tak to buď schvaloval Vrso nebo to owner zmenil po publikaci. Chtělo by to nejdřív projít každou keš zvlášť než napíšeš NA log protože např u těch Němčic je keš na dosah ruky a byla by to věčná škoda protože v původním stavu kdy tradička byla tradičkou ji někdo furt kradl.