Tragéd Groula shání svůj odvoz na GeoBurčák

Chtěla bych poprosit, jestli se osoba, která Groulovi nabídla odvoz na Geoburčák ozvala ještě jednou. Je to tragéd, mail smazal a není si úplně jistej, kdo mu to nabídnul, takže ho sám kontaktovat nemůže. Dopřejte mi pohodový víkend - jen já, úklidové prostřdky a zábava ve formě vybalování věcí z krabic.

Díky Ivet

Kontakt: groulass(zavináč)seznam.cz, ICQ: 206-986-551, foun 608/223743

Tak tak podepisuji v celém rozsahu :slight_smile:

Mno tak sice jsem to nebyl, ale myslim ze pokud by slo o odvoz z Phy tak to neni problem :smiley:

jinak to je i nabidka pro nekoho jineho, jednoho cloveka :smiley: (v nutnem pripade 2, ale to az po dohode) a Groula ma samo prednost :smiley:

Ivet tak mi tak napada, tobe jde hlavne o to, abys Groulovi mohla vyhazet co nejvic naprosto potrebnych veci ze? :smiley:

Kdepak, věci jsou to moje (nebo aspoň velká většina). Mě děsí, že kdyby Groula zůstal doma, tak mě tahá celej víkend někde po lese a s mým čerstvým zánětem močových cest se mi nechce… A tak zůstanu doma probírat věci :slight_smile:

Co se tady člověk všecko nedozví…

no jo, Ivet a Groula su taky explicitny parik :slight_smile:

To tedy.

Ale tady to vypadá, že talukrativní nabídkana odvoz tam a zpět ZCELA zdarma již asi neplatí.

Sakra

Jedině že bys to skusil stopem Groulo.

Jenže mě asi před měsícem někdo psal na ICQ, že má služební auto, neplatí benzín a vezmě mě s sebou :slight_smile:
Bohužel sem kokot a zapomněl sem kdo to byl. Dotyčnej se už neozval a já teď budu muset platit…