Tragedie kešerů v Mikulově?

…je to pravda,že v Mikulově v lomu zahynul kešer a jeho přítelkyně je těžce zraněná?

Myslíš tohle?
http://www.novinky.cz/krimi/174142-alkoholovy-vylet-skoncil-smrti-mladik-spadl-do-lomu.html

…to jsem měl na mysli,ale asi to nebudou kešeři…
Mohlo se jednat o

GCNN41 - Turold,terén 4

Tohle se stalo na stolové hoře u Perné, nikoli u Turoldu.

Každopádně jsem teď byl na víkend na Pálavě. V kempu kousek od náse se v sobotu utopil 25letej kluk když skočil ze šlapadla a už se nevynořil. A v noci zase ten kluk co spadnul ze skály kde jsme ten den také byly. Mám z toho takové divné pocity. Pravda je že v sobotu od oběda tu hrozně lilo a šutry byly strašně mokré.

Hm smutne, ale stale povazuji kacery za vice nez prumerne inteligentni spolek blaznu, tudiz verim, ze se jim tyto pohromy vyhnuly …

Tak, nedá se vyloučit, že tam lezli pro keš, dneska fakt kešuje kde kdo :frowning:

To je fakt,i já.

To je pravda,že dnes keškuje každý.Například já.:smiley:

To je pravda, nebylo to v Mikulově, z Perné to mají nejblíž přímo na Pálavu, napadá mě lom Pod Martinkou, nebezpečné je to přímo i u kešky Pálava. Spadnout (a zabít) se tam dá samozřejmě kdekoliv, na Sirotším hrádku, Stolovce, Turoldu i Sv.Kopečku. Zatím není známo, zda to byli kačeři, každopádně škoda mladého života.