Transport GC na Nový Zéland

Chtěl bych svůj nedávno aktivovaný CG poslat na Nový Zéland (je to i jeho cíl) a to co nejpřímější cestou. Moc se mi ho zatím nechce v Česku dávat do kešek typu TB Hotel.
Pokud někdo plánujete cestu na NZ nebo alespoň do dané oblasti (Austrálie, Oceánie, apod.) a měli zájem ho tam vzít sebou a uložit do nějaké pěkné kešky (s alespoň 3*), ozvěte se prosím.
Díky

Stačí oslovit nějakého ochotného cachera z NZ a poslat GC poštou a on se postará o zbytek. Za 24,- to není zas taková tragedie. Už jsem takhle pomohl jednomu geocoinu, který se furt motal u nás a v Německu, ale jeho cílem bylo cestovat po USA. Hned byl víc než 7000 km daleko.

strcil bych ho na letiste a uvidis…poslat ho primo na zeland je nuda ne?

muj Gandalf [tb]TB157QR[/tb] prvnich tricet zastavek stravil poflakovanim po Brne a Nemecku…a pak najednou 3 zastavky a byl na Zelande. Radost jsem mel velikou…asi vetsi nez kdybych ho poslal postou

Poslat GC do cílové oblasti své mise mi připadá trochu un fair B) Úkolem GC/TB je cestovat a rozdávat cestou radost, nést myšlenku… To je prostě další stránka té hry, sledovat jaká je cesta osudu GC/TB…
… jak už tady někdo píše, dal bych ho do TB Hotelu na letišti, k němu info popisku jasně s cílem GC a věřil, že to tak dopadne…
… nebo se tady poptal, zda tam někdo nebude mít cestu a dal ho jinému kačerovi do ruky, ať ho tam odveze…

v první polovině prosince na NZ… Jsem od Kladna, pracuju v Praze… někam to můžu propašovat a vložit… Kdyžtak se ozvi.

Napiš kačerům "Uzovka" nabo "HuaHoCZ". Odlítaj tam v půlce listopadu.

Freekiwi:
Nikam to neposilej, stejne Ti to nejaky Cech doveze zpatky… :stuck_out_tongue:
Viz muj [tb]TB2YF5B[/tb], ktery byl uz na Islandu, kam jsem ho cilene poslal po kamaradovi…

Díky za nabídky a reakce. Nakonec jsem ho vložit do TB hotelu na letišti a teď už mi víc jak 3 měsíce hnije u někoho v Norsku.

Přeji hodně štestí! Já jsem poslal TB na cestu do Řecka na Thassos a hned první log byl: No nevím v Řecku moc kešek není.