Zdravim, jde nejak naplanovat cesta primo programem MS. Napr. Jsem v Peci pod Snezkou a chci jit ke cache Stachelberg... dokaze me vytvorit mapsource nejakou trasu v mape sam nebo vsechno budu muset, tak jako doposavad, trasovat rucne?
Záleží na tom, zda máš "routovatelnou" mapu... Např. v TOPO Czech v.1.2 to jde v pohodě... Nejlépe si zadáš několik bodů, přes které chceš jít (stačí počáteční + koncový, ale můžeš si tím upřesnit i trasu) a dáš menu "Upravit" a tam "Nová trasa s pomocí výbraných bodů", vyjede ti okno, kde si můžeš pořadí bodů i upravit a pak dáš jen "Přepočítat".
Pokud máš anglický MapSource, buď si stáhni taky český, nebo si to musíš přeložit ;)
Někde v popise té mapy by to snad mělo být napsané... Tedy, alespoň myslím, zase takový odborník na to nejsem... Ale co vím, tak od Garmina ta mapa TOPO Czech pokud to není ta verze co je pro Legenda, tak routovatelná je (měl jsem už asi 2 upgrady).
A nebo to prostě zkus. Pokud se ti ukáže cesta po cestách, tak asi routovatelná bude :-)
TOPO v3 i v3.1 routovatelné jsou. eTrex Legend routovat samozřejmě neumí, ale v MapSource se i s těmito mapami dá naplánovat trasa a pak ji přetáhnout do GPS.
A co mám dělat, když si v MapSource - mapa TOPO v.3 nechám automaticky routovat trasu (počáteční a koncový bod) ale když jí pošlu do Legenda tak mě to stejně naviguje přímím kurzem, protože on naviguje k bodům a program je v trase nevytvoří? Co s tím, dá se s tím něco dělat, nebo musim jako do teď ručně???
[quote]
P.Kunc: A co mám dělat, když si v MapSource - mapa TOPO v.3 nechám automaticky routovat trasu (počáteční a koncový bod) ale když jí pošlu do Legenda tak mě to stejně naviguje přímím kurzem, protože on naviguje k bodům a program je v trase nevytvoří? Co s tím, dá se s tím něco dělat, nebo musim jako do teď ručně???
[/quote]
Dá. Ale musíš naklikat víc bodů, a ty musí být na cestě.