Trasa MHD v GPX

Ahoj, mám takový nápad který jsem našel ve vlákně s Locusem.

Mám vypsané souřadnice a chci je převést do GPX souboru každý zvlášť a pak jako celek-trasu.

Který program by jste na to použili?

A ještě něco, Mapsource opravdu zatím nechci :wink:

předem děkuji

zkusím ještě posunout, třeba někoho něco napadne.

Nepises v jakem tvaru mas vstupni data. Vystupni format je jasny z tveho zadani, ale pokud nedoplnis pocatek, neni mozne poradit.
Obecne neni problem si podobny jednoucelovy programek napsat sam temer v jakemkoli programovacim jazyce.

A jeste me napadlo - davam k dispozici GPX se zastavkami prazske MHD. GPX je ve tvaru vhodnem pro POILoader. Nestacilo by ti to?

No ja jsem to htel vyrobit sam ze souradnic, ale ne abych to vse obyhal, ale jednoduse pres google maps. Takze mam nejaky souradnice a nejaky nazev stanice a to chci dat do gpx a pak se zatim mohu navadet jak za kesi. Diky za pomoc!

Vsak ja to bezne vyuzivam prave k navigovani ke stanici. Takze v tom problem neni. Stanice jsou vzaty primo ze serveru IDOSu. Je otazka, zda neco ohyba, zda by ti nestacilo rovnou to moje GPX. Ale zalezi na tom, k cemu a jak to mas v umyslu pouzit.

Nejsem teď v ČR a chtěl bych zdejší staničky :slight_smile: A zajímám se teď delší dobu o offline Geocaching a přeci jen bych to chtěl mít offine a nemít teď nějaký čas mob. připojení.

No tak vezmi Geoget, zaloz si samostatnou databazi, a ty jednotlive bodiky si tam rucne zadej a pak vyexportuj do GPX. Geoget neni jen na kesky, ale na cokoliv. (MHD, bunkry, turisticke znamky, milenky, skaly,…)

Vyřešeno díky uživateli gord a HaLuMa:

Řešil jsem takto:
Geoget a program KML2GPX

Musíte mít účet od google

Udělejte si body na mapě které chcete vyexportovat. Stáhnete je pak v jejich databázi a to ve formátu KML. Pak použijete KML2GPX a převedete. Výsledek je GPX do Geogetu či do všech přístrojů

Díky za pomoc!!