Trasování pomocí GC

Zdravím, nedávno jsme se se známým bavili a přišli jsme na nápad že by šlo jednoduše trasovat navštívené keše pomocí GC, který by se do keše při logování vložil a hned odebral. Myslíte si že je to možné bez toho aby člověk neporušil nějaké zákony GC ?

Ahoj, neni to zadna novinka.
Raletivne dost lidi protahuje svoje GC pres navstivene krabky. Nikdy me nenapadlo v tom hledat problem - akorat by me to samotneho asi nebavilo. Zvlaste po nekterych najezdech :wink:

Samozřejmě to možné je a dělá to tak spousta lidí (včetně mě). Nic proti pravidlům to není. Pro zajímavost koukněte na historii předmětů v nějaké navštěvované mikro a uvidíte, kolik jich tam bylo (a skoro všechny budou aktuálně v držení ownera).

Dik za info. V tom případě bych viděl využití pro nějakej luxusnější GC, kterýmu by člověk nedával moc dlouhou životnost v oběhu.

Mimochodem někteří kačeři takhle protahují kešemi i cizí předměty, tj. je hned vo vložení zase virtuálně vyndavají. Přijde mi, že je to zvyk spíše v cizině, setkal jsem se s tím hlavně u Němců a Rakušáků. Takže to nic proti ničemu není.
Jak je z toho nadšen owner, je věc druhá (mě osobně je bližší pojetí cestování předmětu jako štafety), ale hlavně aspoň, že se předmět hejbe…

Hmm, zvláštní nápad ale moc nevidím, k čemu je to dobré či zajímavé :slight_smile:

Ale pokud to někdo dělá s vlastním GC, proč ne, odsuzoval bych, pokud to někdo dělá s GC cizím!