TRASOVÉ BODY Z OREGONA 550

Vlastním Oregon 550 a nejdou přes Mapsource stáhnout trasové body ( ne trasy ) z GPS do PC. Z Visty HCx nebyl problém , ani z Oregonu 300, ale u 550 nic, nic nenalezeno, nevíte čím to je? Díky

Chová se mě to stejně, nejdou načíst do Mapsource.

Ahoj, je to trochu jina filosofie ovladani, ukladani a tak. Trasove body se nestahnou prostym zmacknutim tlacitka, ale je nutne je otevrit primo z pameti Oregona. Ulozene body by se mely nachazel ve slozce X:\Garmin\GPX\ pod nazvem jako je treba tento: Waypointy_07-DUB-10.gpx

jo to je pravda, ale já mám v této složce asi 40 souborů s body (třeba jeden soubor s jedním bodem podle data uložení bodu) a jak v tom mám hledat bod který chci smazat nebo editovat nebo zobrazit?

vím např. název bodu, ale soubory mají v názvu jen datum atd.

550 nuti k vyuzivani jine desktopove aplikace nez mapsource. pouzij basecamp a budes moci delat to, co chces

pokud chceš smazat jen jeden a nevíš datum, ale tušíš název, jak jsi ho pojmenoval, je jednodušší smazat ho přímo v navigaci

To je mi jasné, ale nechápu, proč 550 není schopná předat data pro mapsousce - přijmout ze zařízení - trasové body a to všechny dohromady, jako tomu je u Visty, Oregonu 300, a uložit je všechny např. záloha.gdb

Mám stejný problém u Oregonu 450T :frowning: doufám, že nová verze Mapsource tento problém odstraní, protože BaseCamp mi nevyhovuje.

Tak ani nová verze Mapsource 6.16.1 problém neřeší!