Ahoj,
Chtěl bych se Vás-zkušených kačerů zeptat, je-li možné vytvořit Travel bug bez Dog tagu? Jeden takový mi nedávno prošel rukama-Trackovací číslo bylo na papírku, který byl k TB přilepený isolepou. Všude se píše, že TB je libovolná věc doplněná o DogTag celkem mě to mate…
Díky za Vaše názory.
ano
No nejsem sice zkušený kačer, ale z pár zkušeností vím, že se občas třeba stává, že původní cestovatel včetně známek se ztratil (případně GC) a na "jeho kód" cestuje jeho náhrada. I když je fakt, že častěji se asi ztratí cestovatel ze známek a ty tak putují samy.
Důvodem taky může být větší skladnost.
Pokud vím TB a GC nemají nějaká striktní pravidla a tak se může asi i stát, že některé věci na sobě můžou mít kód využitý k jejich sledování přebraný z nepoužitého cestovatele (ať už z TB nebo GC).
Dovedl bych si například představit nastříkané trackovací číslo na autě přebrané třeba z GC s ikonkou auta (který se může vozit uvnitř) :o)
Hlavně bych si přečetl na netu co se píše u toho konkrétního kusu, jestli tam nebude napsáno, že je to úmysl, případně nějaká náhrada. Jestli třeba nedošlo dříve ke ztrátě.
Ve své podstatě může být cestovatel cokoliv co ponese daný kód.
Já bych jen dodal, buď rád žes kód rozluštil a že fungoval ![]()
Kdybys chtěl příště být za sponzora, číslo vytiskni a zalaminuj s mudlokartou pro trackables… ![]()