Zatím jsem se s tím nesetkal. Napadlo mě poslat do světa TB, který by obsahoval malou krabičku na cca. 5ks CWGs, každý kdo ho v kešce najde by mohl kromě posunutí TB do jiné kešky i směnit svá CWGs za ty v TB. Putoval by jen po ČR. Co si o tom myslíte?
V pondělí dojdu koupit TB s kódem no a uvidíme, jak si povede.
Původně jsem ho chtěl nechat putovat jen po Praze, ale tady už pár "pevných" směnáren je, takže asi celá ČR …
Nápad je myslím fajn, o nic horší než jakákoli figurka či plyšák s visačkou, o nic dražší. Takže hodnota srovnatelná, riziko podobné. Omezit na ČR a SK. A modlit se. Nejdražší bude ten plíšek. Zkus to, mě se to líbí víc než statické směnárny.
2Psychoklara> nějak nechápu jakékoli sdělení ve Tvém příspěvku, recept na vanilkové rohlíčky by byl fajn a patřil sem věcně stejně. GC a TB nemají s CWG nic společného co se výměny týká. CWG SE MĚNÍ KUS ZA KUS (nebo jiný fair trade)
jak na údržbu tb? to bys musel udělat cwg hotel a ne cestovatele. ikdyby to obíhalo jen po praze, tak tvá šance, že budeš moc dělat údržbu se blíží nule
no a kdyby to vše fungovalo, tak není co udržovat. stále budeš mít u tb 5 různě měnících se cwg a můžou hrát i vesničani
Text tam samozřejmě dám i v angličtině (pokud se někdo dobrovolně nabídnete s překladem, budu jenom rád).
Nakonec asi přece jen vyhraje putování po celé ČR a uvidíme.
Umístím zde potom odkaz na TB, aby mohl kdo bude chtít sledovat jeho cestu.
Krabička bude průhledná plastová s červeným víčkem, od umělého sladidla, přesně na šest ks CWGs.
Kdyby měl někdo tip na podobnou, třeba se šroubovacím víčkem, sem s tipy