Ahoj, ve výše uvedeném termínu jedeme do Třebíče na dovolenou a samozřejmě hlavně na lov kešek:), pokud by se někdo k nám chtěl přidat, budeme jenom rádi. Lovíme pěsky, popř autem. Nějaké mysterky už máme vyluštené, na některých pracujeme:D. Pokud by měl někdo zájem z místních popř. přespolních můžete se ozvat přes můj profil, nebo přes profil MALYVYDRYSEK (v profilu má i ICQ). Budeme mít s sebou naše i nějaké severočeské CWG na výměnu;).
No, nebudu doma, ale pokusím se opravit všechny svoje keše, na tu sezónu.
Vida, tam budu 3.7. Pojedu se tam podívat s hasiči na MRČR na dcerku. Ale to toho asi moc nestihnu.
Pokud budu mít čas,tak bych s vámi taky někam zašel. Jsem sice Třebíčák,ale některé mysterky ještě nemám vyluštěné tak by mi to dosti pomohlo. Ještě se kdyžtak ozvu. ![]()
Pokud v te dobe budu mit jeste v Trebici co lovit, tak se rad pridam. Uz jen proto, ze mame zrejme uplne stejny hudebni vkus, dle nicku a obrazku, ve tvem profilu ![]()
tak prestan v TRE lovit a nech si to na cervenec:D:D:D jsem rad, ze poslouchas to same, moc lidi to nebere:@, uvidis, jak budes stihat lovit, potom se kdyztak urcite ozvi.
to je kolem Trebicska tak malo kaceru nebo uz mate vsechno odlovene?:D:D uz se tesime na kese na mistech ktere jeste nezname…![]()
zitra se presouvame do Trebice tak pokud by se chtel jeste nekdo pripojit?B)![]()