Třebíč-Pivko?

Čau. Rád bych touto cestou poznal Kačery třebíčáky. Bohužel termíny CIT a Geokuličkiád jsem byl mimo a nemohl jsem zúčastnit. Pokud by někdo chtěl skočit na pivko, pisnite sem. Domluvíme se na termínu a hospodě. Díky

Ahoj rád zajdu na pivko :slight_smile:

Ttak to je faj. Ještě by se mohl někdo přidat :slight_smile:

Třeba ještě někdo chytne slinu B) … hurá někam na zahrádku, má začít svítit sluníčko B)

No mám v plánu vyrazit tam dolovit co ještě nemám, ale až nejdřív v půlce tohohle měsíce, kdyby to případně bylo i někdy potom, asi bych to synchronizoval :slight_smile:

// teda místní nejsem, ale mám to tam rád. :slight_smile:

13.-17.5. jedu na Ramzovou a 19.-20.5. jsem pryč služebně. Takže víkend 21.22.23.5.

Asi to jen tak nepůjde :smiley: 28. se žením :D:D:D ke konci měsíce budou přípravy v plném proudu :o

Tak to blahopřeju :D. Není problém se domluvit klidně i na příští měsíc, ale chce to víc lidí.

Díky :slight_smile: snad se ještě někdo ozve … času je dost :wink:

Hej, to jsem zase prošvihl Kuličkyádu, nebo letos ještě nebyla?
Sice nejsu Třebíčák, ale je to jedno z mých oblíbených lovišť :wink:

Kuličkyáda ještě nebyla -> ale termín je už znám, jen jsem ho zapomněl, napiš ssamsonovi. :slight_smile:

Ale jako, někdo by se asi chytil, předpokládám - udělej to ideálně jako event. :slight_smile:

Něco jako ve stylu 1.Třebíčské geopivko :slight_smile: to by šlo, ale stejně bych udělal průzkum jestli by byl vůbec zájem.

Ver tomu, ze slovni spojeni event a pivo je pro kacery z blizka i mensiho blizka neco jako cerveny hadr pro byka.

Nikdy jsem žádnej event zakládal takže ani nevím pořádně jak na to.

Ahoj tak pivečko zatím nic B) nebo snad bez Sherlocka B) :smiley: chci vás pozvat si zahrát paintball pokud máte zájem napište a nějak se domluvíme :wink: Třebíč a okolí

Pivko zatím nebylo a paintball klidně.