Trekbuddy 0.9.99 podsviceni

ahoj, aktualizoval jsem si TB na 1.0.00 ( zkousel jsem i 0.9.99) a při ovladání podsvícení tlačítkem "3" mi to proste nejde jako u stare verze. Mam hlasku "SERVISE NOT ACCESSIVE JAVA.EXCEPTION.PERMISON DENIED…co s tim ?

Nejlepší bude když popíšeš na jakém telefonu :wink:

Na Nokii si musíš nainstalovat Trekbuddy Service a pak zmáčknout kláves 3 trochu déle, protože se to na verzi 1.0.0 trochu pozměnilo:)

hm pěkný, ted jsem si tuhle informaci nasel. Takze krasny zjednoduseni :-D:D

[quote]
suntour napsal/a:

PS: Nokia 6303. Ze jsem se na to ne… poustet se do instalace nove verze TB

UZ POŘEŠENO, DÍKY

Ahoj, mám pár dotazů ohledně této aplikace:

1. Je nějaký mě zatím skrytý význam toho že v každém přepínacím okně je šipka jiným směrem - často, občas jsou ve shodě? Podle kterého okna se nejlépe hledají kešky? Zatím mi to vychází na kompas který se točí dle mé polohy a chůze, ale je to občas dost zpomalený. Zelená šipka v mapě mi přijde že ukazuje někam do háje.. Nedá se nastavit aby se točila mapa podle aktuálního směru:
  2. Co značí červená šipka v kurzoru na okně mapy?
  3. K čemu je v okně kompasu zámek severu? Pochopil jsem že pak asi ukazuje stejně jako v okně mapy, tedy bez otáčení?
  4. Zkoušel jsem úspěšně založit si pro cestu z práce domů pár waypointů a pak se po nich navigovat, jde do aplikace dohrát nějaká hlasová navigace pro použití v autě?

Používám mobil SE C702
Díky moc za případné rady :slight_smile: