TRIČKA - MegaEvent GEO FORTRESS

S několika geokolegy si necháme udělat trička na MegaEvent.

V předu bude logo s ještěrkou, znáte z hlasování jako návrh č.3
(předběžný souhlas autora loga pro trička pro tento event mám),
vzadu bude logo MegaEventu.

Měl by někdo další zájem?

Pokud ano, prosím odpovězte na následující otázky - následně bych pro varianty o které je největší zájem nechal udělat kalkulaci.

1.) Byl by zájem i o dámské trička?
2.) Byl by zájem o barevná trička s bílým potiskem?
3.) Byl by zájem i o trička s límečkem (polokošile)

[b]Prosím diskutujte o volbě trička (střih, barva).

[color=red]Prosím zdržte se diskuze o motivu - jedná se o trička jen pro jeden event a motiv je již dohodnut.[/color][/b]

Níže uvedené obrázky jsou zatím jen pro ilustraci.

Ahoj, my jdeme určitě do varianty 1) Dámská trička + 3) Pánské polokošile. Motiv je super! Počet a barvy triček pošleme dnes večer.

Vypadá to docela dobře… Já bych si klidně jednu pánskou polokošili v černé vzal…

Ahoj, to modré dámské je moc pěkné brala bych dvě, jen aby bylo dost velké XL lépe XXL. Druhé pro moji geokačenku S.:D:D

Ahoj,
1.) ano
2.) ne
3.) ne
diky

Ahoj: 1) nějaká dámská trika pro mě :wink: 2) barvičky jsou na léto in, supéér, proč ho nemít? a za 3) s límečkem vypadá taky dost dobře, takže berem :slight_smile: Logo je decentní, moc se mi líbí!

Dobrý nápad.
Měl bych zájem o trička (budou-li) v barvě:
1x černé
1x tmavomodré
1x tmavozelené.
Velikost L.

a jaka by byla plus minus pes cena?ale jinak velmi pekne…asi bychom brali normalni

Já bych ho bral i bez toho loga na zádech. Co ty na to? Je to problém? Když tak SZ.

Bral bych dámské a pánské s límečkem. Barva černá, modrá, zelená, červená. Jakákoli z nich. Záleží však na ceně…

Přesně tak..

Bude se jednat jen o omezený počet triček (limitovaná série) výhradně pro tuto akci což znamená, že každé tričko bude mít logo MegaEventu.

Ok

Super nápad , určitě si vezmu jedno pánské s límečkem (černá nebo modrá barva).

Bezva napad. Pokud se budou delat, tak bych bral:
1x polokosile cerna, XXL