Oznamujeme touto cestou zahájení prodeje triček pro kačery. Připravili jsme pro vás spoustu zajímavých kačerských motivů. Taky máte možnost si objednat výrobu vlastních výšivek nebo potisků. Eshop průběžně vylepšujeme, proto na začátku omluvte drobné nedostatky. V blízké budoucnosti chystáme rozšíření sortimentu o další položky (např. mikiny, kalhoty, čepice atd.)
Nic moc
DNF TrackLog je nahodou vtipnej ![]()
Vypadá to docela dobře,nějaký bych si i objednal,ale otevřel sem si pár triček a u všech bylo napsaný 100% bavlna,takže když bych to tričko chtěl třeba jako takový poznávací znak tak vzhledem k tomu že lovím na kole než bych k nějaké keši dojel to triko bych mohl ždímat od potu
Já rovnou koukal na cyklodresy a ty nemá, takže nic.
Mám slíbené na jiném geo e-shopu, že něco cyklo nechá udělat ![]()
No musím říct, že tyhle vzory nějak nejsou můj šálek čaje. Třeba narazím někde jinde na něco lepšího.
Samý zahraniční nápisy, nic pro českýho kačera, nic originálního, nic co by stálo za ty prachy. Opravdu nic moc.![]()
Tak jsem ty trika smrknul a musim rict, ze to nestoji za nic.
Libi se mi tam "trosku" dve tricka, ale taky to nejsou 100% produkty. Kdyz uz bych zacal s necim takovym, tak bych si napred najal poradnyho designera.B) Jediny plus je asi ta cena.
Ale co, kazdy zbozi ma svyho kupce…:D:D:D
Nevím, ale ty trička se mi zdají vysloveně ošklivé a neoriginální…
Originální a krásná trička viz sekce Vlastní motiv *** upraveno - reklama / admin ***
Trička jsem viděl v reálu na eventu teď ve čtvtek. A mě se docela líbili.B)
Chtelo by to nejaky metamaterial, pro kacery nejlepe jako Vědci vyzkoušeli neviditelnost. Funguje - Aktuálně.cz
tricka vypadaji zajimave…dobry napad
Souhlasím. Některá jsou docela dobrá:-) A nikdo netvrdí, že se motivy nebudou vyvíjet:-)
Pěkné ! Všechny maj něco do sebe. ale říkal jsem si že bych si udělal šablonu a barvama na textil bych si něco udělal .
Děkujeme za podporu. Nové motivy budou průběžně přibývat. Tak jak jsem zmiňoval na začátku, budeme přidávat do nabídky mikiny, kalhoty atd. Taky pro cyklokačery chystáme i cyklodresy - řešíme jejich vzhled - můžete klidně nám říct co by se vám líbilo na cyklodresu. Vítáme jakékoliv připomínky a návrhy
Já osobně bych uvítal tmavý cyklodres s tou kostěnou ještěrkou nebo něčím podobným. Prostě nějaký pěkný grafický motiv:-)
A doplnuji - idealne volny strih, ne upnuty elasticky.. ![]()
Ano, přesně tak. Díky za doplnění:-))
Geofashionu jsme zadali výrobu trik pro pořadatele Nebílovského Mega-eventu. Budeme mít cca 45 ks slušivých stejnokrojů ;);)![]()