trička

ted se mi konecne zda, ze je vhodna konstelace pro vyhlaseni dotisku tricek. nebude to opravdu nic noveho, ale dotisk puvodni jesterky z filmu, ktery mame zaarchivovany. dalsi detaily a zpusob, jak dat vedet, ze chcete taky, najdete tady. nevim jen, jestli to stihneme pred zacatkem prazdnin..

Tak jsme si trička po vyzvednutí hned vyzkoušeli a fungují! Dík - snad teď bude zas o něco jasnější, kdo je geokačer a kdo mudla…

Zdavím, kdo by měl zájem, nabízím výměnu tohoto GC trička velikosti XXL za velikost XL
přece jen jsem poník a v XXLku se ztrácím :slight_smile:

je jeste moznost nekde to tricko s geocaching znakem ziskat? Z nemecka se mi ho objednavat nechce
a jaka je cena?

moznosti momentalne moc neni. jakou potrebujes velikost?

XL nebo L spis to L

Rad bych se taky pripojil a triko si objednal, pokud je to jeste mozne. Nespecha to, rad bych ho videl a tak, takze kdyby se planoval dalsi dotisk, hlasim se. Diky moc

Ja bych se take rad prihlasil do pristiho dotisku. Takze se mnou urcite pocitejte. Diky

A co cyklodresy?

Nebo nějaké jiné doplňky na kolo …

A co motorkářské kombinézy se znakem GC? :-)) Nebo logo na helmu?? Who

Na motorky je to asi uz prilis ale o tech cyklodresech jsem jiz sam uvazoval. Myslim ze nas bude vice kdo jezdi za poklady na kole. Ted uz umi delat pekne dresy i v malych seriich. Takze kdyby s tim nekdo zacal urcite se pridam. Sam se k tomu v blizke dobe nedostanu :frowning:

OK, tak si holt budu muset pořídit jeden XXXL cyklodres a přes tu motokombinézu si ho prostě natáááhnout.. :-)) Who

Kdyby, jen tak nahodou, se nechaly delat ty dresy na kolo, tak bych si jeden urcite taky vzal.

Tak si kup nejaky cyklodres podle toho, co se ti libi a az se bude delat dalsi varka tricek, tak to muzes pridat na potisk, ne ?

jo cyklodresy jsou skvelej napad, pokud by byli za rozumnou cenu, urcite by se hodili. Tricko uz poslouzilo jednou, kdyz jsem se potkal s Cmuchalem a to jsem ho mel jen v ruce :slight_smile: