ahoj,
napsali by jste mi zpatky? otazka je, jestli se vam libi tohle tricko tolik, ze by jste do nej byli ochotni investovat dve az tri stovky - podle toho, kolik nas bude. bylo by fajn, kdyz by to bylo dost, aby to slo udelat sitotiskem (kvalitne). v opacnem pripade to muzeme bud vzdat :( nebo udelat transferem (zazehlit), to je ta min kvalitni varianta a netusim, kolik pracich cyklu vydrzi. v cene bude krome tricka, sita a barvy taky par korun, ktere ulozime do prasatka a budeme z nich platit domenu geocaching.cz, protoze jsem si uvedomil, ze to nemuzeme po michalovi chtit.
kdyz by se vsechno povedlo, za par dni bych sem dal objednaci formular a za dalsich par dni muzeme tricka rozdat nebo poslat postou. zatim by mne jen zajimalo, jak by se vam ten napad libil.
-honza
Ahoj. Je to pekny. Dobrej napad. Ale ja bych to asi nechtel.
Je to preci jen relativne “obycejny”…
Ale, kdybys k tomu jako bonus dal TB, bral bych to… :o)
Vyborny napad. Ja bych si vzal minimalne dve trika. Mozna je triko s nejakym emblemem obycejny (jaky by taky asi melo byt?), ale sponzorovat domenu je urcite atraktivni. Diky.
To je výborný nápad, měl bych určitě zájem alespoň o dvě ne-li o víc (to bych upřesnil) a pokud tím přispěji na provoz webu tak budu jedině rád.
Me se triko libi. Bude i barevna volba? Myslim, ze tricek neni nikdy dost, takze 2x.
Jitka
Jedno triko si urcite vezmu a kdyz by byl nad jesterkou napis “geocaching.cz” tak by mi to vubec nevadilo ![]()
Jo, celkem bych ho bral, pokud bude dost lidi (a to asi bude problem).
Pekny. Taky se rad pridam.
Beru dve, L a M.
Jednoduchy design je v poradku, velke obrazky byvaji neprodysne.
Kdyby byla elitni edice s napisem gekocacher, tak bych taky mel zajem :-)))
jedno XXL a jedno M by jsme také vzali…
Mam zajem o jeden kousek XXL Zdenek
Jo, vypada to pekne. Jedno L bych taky chtel.
Rad se pripojim a provoz domeny podporim. (pro mne eLko)
Tak dobre, ja teda taky jedno vemu, no…
At nejsem na geopivech oblecen “vystredne” (negeocachersky) ![]()
Mne urcite taky (XXL)
prosim jedno XL, tiez sa pridavam k nazoru, ze by tam mala byt uvedena aj domena gc
vyzera to moc pekne ![]()
Bude i nějaká možnost pro prasátka - tohle světlé je u mě použitelné max. na spaní ![]()
Myslis modre pro chlapecky a ruzove pro prasatka? ![]()
Ivetka má pravdu, tmavé tričko se světlým síťotiskem by pro geocachery-prasátka bylo praktičtější…
To urcite, mozna i maskacovite.