Ahoj,
hledal jsem dost poctivě, ale nenašel. Existuje možnost seřazení keší podle final WP? Mám tím na mysli, že si zadám referenční bod a kolem něj se zobrazí nejbližší keše seřazené podle vlastních (tradičky, webcam…) a vypočtených resp. mnou zadaných (mysterky, multiny…)souřadnic.
Rád bych si při domácí přípravě prohlédl místo, kam půjdu lovit a nechci příjít o mysterku, která má výchozí souřadnice kilometry daleko.
Díky Hunda
Pokud převedeš keše do GPS s vypočítanýma finálkama tak třeba O450 je AUTOMATICKY řeší podle finálovek. Ale protože jinou GPS neznám tak nevím jak to mají nastavený ty ostatní
já používám GG a 450
Proc tedy rovnou nepouzivas v Geogetu Mapu kesi?
Mám pocit, že se to tu už kdysi řešilo a jestli se dobře pamatuju, tak HaLuMova nebo MedWinova odpověď byla, že to nelze.
Všechny keše, co mám v GG, si nahraju do eTrex Legend HCx jako POI a také o nic nepřijdu.
Vyřešilo mi to 2 problémy:
- některé multiny mají stage desítky kilometrů od výchozích souřadnic i od sebe vzájemně (např. Velká Pradakšina)
- někdy si nestihnu stáhnout těsně před výletem keše v aktuální oblasti
na vetšině záložek filtrů je položka "Pouzit korigovane souradnice" ktera pocita prave s finalovymi souradnicemi kese pokud jsou definovany (jako final wp)
Ano, řešilo… ale finále bylo, že to nepoužívá, takže to vlastně nikdo nepotřebuje a není třeba plácat čas novejma fíčurama ![]()
Ale seznam keší podle nich nesetřídíš…