Dnes mám nějakou "kreativní" múzu
Třídenní přechod Beskyd (multi)
Existuje? Mohl aby existovat? Proč ještě neexistuje? ![]()
Námětem by mohla být…
[cache]GC1KVVN[/cache] Krkonose Crossing (Multi-cache)
Dnes mám nějakou "kreativní" múzu
Třídenní přechod Beskyd (multi)
Existuje? Mohl aby existovat? Proč ještě neexistuje? ![]()
Námětem by mohla být…
[cache]GC1KVVN[/cache] Krkonose Crossing (Multi-cache)
Trasa toho uvedeného výletu mi nepřipadá jako nejvhodnější. Ale pokud by byla jiná ta by to mohlo být super ![]()
Neco mensiho, event: [cache]GC2ZN5K[/cache]
Jako Multina neexistuje, resp. blíží se tomu Mánesova stezka (ta je spíše dělána na kola), ovšem existuje ve formě eventu (GC2N486 Gorolski turista - Sebedestrukce 2011 (Event Cache) in Moravskoslezský kraj, Czechia created by Gorolski Turista), případně jednodenní Beskydské kopečky (GC2ZN5K Beskydské kopecky 2011 (Event Cache) in Moravskoslezský kraj, Czechia created by Polerok & Quick - man (Slow - man) ), případně si můžes dát celou sérii Okolo Gorolie (http://okologorolie.ic.cz/). Beskydy jsou tak překešované, že dělat takovou multinu je naprosto zbytečné:)
Byli jsme v beskydech na dovolené a trochu si to tam oťukali.
Osobně se mi asi nejvíc z toho co jsme zkusili líbila trasa Komorní lhotka - Malá Prašivá - Prašivá - Čupel - Kotař - Lipí - Ropička - Komorní
Byla to pohodovka - poseděli jsme u každé chaty cestou, dalo nám to cca 21km. I když je tam celkem hezky "natradičkováno" tak bych si tam multíka celkem představit uměla. Nebylo tam nikde moc naturistováno, přesně jak si to představujem. Bohužel jsme už nedali pokračování, to jsme nestihli.
A vůbec jsme si Beskydy užili - začínali jsme ILG sérií - po deštích a bez psychické přípravy. Docela nám dala mrška, ale teď s odstupem si říkám že to je dost nezapomenutelná série:-)
Zrovna nedávno jsem třídenní tůru po beskydech podnikal, ovšem kvůli počasí jsem to zkrátil a celou trasu odložil na později… kdyby někdo chtěl inspiraci - http://aahz.vn.cz/tmp/tura_110812/
A nepřiložil si nějakou blbou mapku? To je totižtůra po Javornících a Vsetínských vrších a ne po Beskydech. ![]()
No já mám za to, že Beskydy = Javorníky + Vsetínské vrchy + Moravskoslezské Beskydy
Jestli je to jinak, rád se nechám poučit ![]()
Máš v tom docela chaos - ona je dle geomorfologického členění oblast Západní Beskydy, která se dělí v rámci ČR na tyto celky (dále pak pokračují i v Polsku a na Slovensku): Hostýnsko-vsetínská hornatina (ta se člení na Vsetínské vrchy a Hostýnské vrchy), Moravskoslezské Beskydy, Rožnovská brázda, Jablunkovská brázda, Slezské Beskydy a Jablunkovské mezihoří (Girová).
Ze by multina na namet www.beskydskasedmicka.cz ?
Podívej se na Brunoosuv (archivovaný) event Sebedestrukce 2011 [cache]GC2N486[/cache]. Je tam pěkný itinerář. Kešek je na trase dost. Vychází to ze zmiňované série "Okolo Gorolie". Jen ten výše uvedený web nestíhám udržovat. Jestli chceš noclehy pod střechou, tak jsou i turistické chaty.
Kdyby tě to zaujalo, napiš přes profil. Můžu poradit ohledně trasy i kešek (co vynechat a co navštívit)
Honzákem zmiňovaná multi Manesova stezka [cache]GC1X83N[/cache] je pravděpodobně nejdelší multi v oblasti, ale opravdu NENÍ na 3 dny - při údržbě ji jezdím kolem 7 hod i s zajížďkama. Mám sice v hlavě ještě větší šílenost co by na 3 (pomalé) dny mohla být, ale to je zatím daleká budoucnost.