Triglav - prodlouzeny vikend 4.-6.7. 2010

Dal by se nekdo premluvit na odlov tehle kese [cache]GC14N3H[/cache]. Jsme zatim tri (Vacul, Aquarius a ja) a chteli bychom vyjet autem v nedeli kolem poledne. Prijezd k Aljaževu domu (1015 m) kolem 18h a odtud bychom se chteli jeste tyz den vecer dostat do Sedla pod Luknjo (1430 m) kde je bivak. V pondeli brzy rano bychom vyrazili na vrchol. Navrat podle domluvy bud jeste ten vecer nebo az v utery! Nutna vybava: spacak, ferratovy set, prilba a vareni. Chceme jet osobnim autem, takze teoreticky by mohlo jet i pet osob.

Prosim jen vazne zajemce a odpovedi po SZ. -vass-

Kluci držím vám palce. Před lety jsem tam byl, ale to jsem byl mladší a v mnohem lepší kondici - jinak bych se hned hlásil. Za dobrého počasí se to dá udělat jen s lehkou turistickou výbavou. Za mokra bych tam nešel.

A je tam náááádherně !!

Taky jsem byl nahore. Par let zpet, jeste jako maly chlapec… Skoda ze sem tehdy jeste nelovil :slight_smile: Je tam krasne, chtel bych se vratit, ale ted to asi nepude. Hodne stesti.

ještě k časovému plánu. Dělali jsme to striktně dvoudenní - jeden den ráno nás bus vyvezl z Bledu na Alijažev Dom a druhý den večer nás sebral na Bohinském jezeře. Spali jsme v noclehárně na chatě Dom Vodnika (doufám, že se to tak jmenuje), akorát nevím zda cestou na Triglav nebo až zpět. Ale kdybych vytáhl škatuli s diáky tak to zjistím.
Ten sestup na Bohinj byl taky záhul, šlachy na nohách jsem cejtil ještě dost dlouho.