Jelikož se mě to týká, tak se s dovolením taky vyjádřím. Jedná se o keš <A
HREF=GCWE6X Prelozeny Pacific (Multi-cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by Uza & Albi19> Přeložený Pacific.
Nejprve jsem přemýšlel, zda založit vlákno nebo to dopsat k <A
HREF=http://www.geocaching.cz/Vlakno.aspx?id=22036>Poníkovým steskům, ale pak jsem si řekl, že se na to vykašlu, že to nikde ventilovat nebudu.
Tolik fakta a dále se pokusím popsat své pocity, takže komu se nelíbí postarší kešky, které je nejprve potřeba
vybalit z promočeného a zabláceného igelitu, aby se na něj posléze vyvalily různě podivné kusy provlhlého papíru,
ten aď raději dál nečte.
Vždycky se snažím, abych nekazil nikomu hru, loguju tak, aby to nebyl spoiler, snažím se pomáhat 'použitějším
keškám’ a když je problém s mojí, tak se snažím co nejrychleji zjednat nápravu.
Takže: GeoAnimals team (found 300), napsal Co trochu kazilo radost byla naprosta zanedbanost cache, rozpadly a
precpany logbook. “A sakra,” řekl jsem si, "už měsíc se chystám doplnit logbook, protože někdo psal, že dochází
a teď takováhle katastrofa. To musí bejt zlý".
Takže operativně měním všechny plány, nejdu na oběd alébrž do papírnictví koupit logbook, ruším večerní plány a po
práci jedu do Krče opravit kešku, protože mám představu, že je zničená, mokrá, prasklá, plesnivá a tak podobně.
Jinak by přece někdo zkušený nedal ‘Need maintenance’. Doškrábu se mokrý, zablácený ke kešce a co tam nenajdu: keška
v naprosto perfektním stavu (taky bych chtěl takový nacházet, ale to je tak jedna z pěti), uvnitř všechno jak má
být, pouze z logbooku vypadlé
dva listy. No mít tam geoanimals po ruce, tak bych je asi zavraždil.
Poslední dobou tady ve fóru převládají prudivá upozornění a nesmyslné požadavky, čehož důsledkem jsou bomby a trpaslící na
gc.cz. Málokdo si uvědomí, že každý (aspoň doufám) dělá geocaching pro svojí zábavu a potěšení.
S Premium eventem se to mělo tak, že jsem nalezl listing té keše připravený pro nepremium membery a tam šlo kliknout
na ‘Log your visit’ a tam jsem našel ‘Need archived’ a protože jsem to tak cítil a Pitr vyzýval k tomu, aby kdokoli
napsal svůj názor (aniž si BM mohli cokoli přečíst), tak mi prostě přišlo vtipný to tam poslat.
A s tím souvisí poslední poznámka - tuhle hru kazí peníze. Hodně lidí si pak myslí, že se něco musí a taky v tom
duchu píší svoje požadavky. Takže jsem v naprosto stejném <A
HREF=http://www.geocaching.cz/Stats.aspx>rozpoložení jako správce tohoto webu.
P.S. A s tím výkalem (i když hovno je spisovné slovo, ale když potom ze mě máte tak špatný dojem) tam bylo prostě
proto, že stejně v každý keši po pár návštěvách zůstane i když tam jsou ze začátku pěkné věci, tak jsme ho tam s
Albi dali (spolu s totálně pitomýma věcma které se nashromáždily v našich keškách) hned do začátku.