Troll nebo nomen omen?

Ahoj,
Prijde mi, ze nasledujici ucet ma bud nadprumerne mnozstvi pripadu, kdy je kes vymudlena / disablovana po jeho navsteve, nebo ma veeelkou smulu :slight_smile:

http://www.geocaching.com/profile/?guid=8ce577d5-97b2-401a-aa03-a44194b47306

No soude podle logu a Logu a Logicku
je to nejakej trotl

Škoda, že GS víc nedbá na potírání podobných provokativních jmen, co obsahují příchuť vandalismu. Pro srovnání třeba pravidla na cs: wiki; tam by nick podobného vyznění byl okamžitě zablokován: Wikipedie:Uživatelské jméno#Nevhodná_uživatelská_jména

Pranýřovat ukamenovat, nic jinýho si nezaslouží.

Taky už jsem mu mazal pár logů z mých archivovaných kešek, které si najednou v polovině prosince zalogoval logem obsahujícím "." s aktuálním datem. Nějakej debil, no.

A hele, voni už tě pustili groudspící zpátky do hry?

Aktualne zauradoval na moji kesi LZS (byvaly) Heliport Kongresova. Vcera jsem dal disable a dnes mi ji Merencin vyzvedl a pak jsem napsal WN o tom, ze tam krabicka neni. Ne, ze se ztratila. Zitra mi Merencin napise, jestli je ci neni v logu. Dam vedet.

taxoft: nechci predjimat, ale myslim si, ze znam vysledek uz predem :smiley:

Predjimal jsem uplne stejne :slight_smile: Nicmene jsem pockal na mail od Merencina. Takze: posledni v logbooku jsou zapsani - chvile napeti - P+M+F. A odpovedi na oteviraci otazku tematu jsme zrejme o neco bliz :wink:

No, proste dalsi debil. Navrhuji uzamknout vlakno, jinak si ten kokot za kazdy dalsi prispevek vyhoni pod perinou "ego". Trochu me zarazilo, ze ten chudak ma polovinu udajne odlovenych kesi totoznych s temi, ktere mam odlovene ja. A to cca z 50% na liberecku a z 50% v Praze.
Asi jeden z kreténků, co nam "sudetakum" kazi jmeno. Evidentne dojizdi z liberecka do Prahy na soukromou VS, kterou si musi zaplatit, protoze na normalni je blbej a nevzali by ho.
Nechte ho chudinku být, třeba ho to přejde.