Chtěl jsem se zeptat jestli na tropical islands u Berlina byl někdo z kačerů a jestli ta cesta stojí za to.Mám to v plánu někdy na podzim.
A je ještě jestli je vhodný přespat v areálu se šestiletou dcerou.
Já osobně bych doporučil http://www.therme-erding.de, pokud máš rád skluzavky, tak je to jasná volba. I když chápu, že tropical islands investují hodně do reklamy v Čechách. Přiznávám, že v hangáru jsem ještě nebyl, zato jsem slyšel, že je tam v zimě chladno.
My jsme tam byli asi před dvěma lety a byli jsme nadšení…byli jsme tam na podzim a chladno tam teda rozhodně nebylo:-) Je fakt, že my jsme nejvíc využívali tobogány,ale je tam i spousta jiných variant, jak strávit den. Nepřespávali jsme tam, ale to místo na spaní jsme viděli a myslím, že pro dítě žádný problém, je to o trochu zajímavější spaní pod stanem a ještě budete mít jistotu, že nezmoknete:-) Byli jsme tam s 12-ti letým bratrancem a ten si to užil, nevím, jak 6-ti leté dítě, ale pokud mu dopřejete dětský "koutek", tak si to užije určitě úplně nejvíc.
My tam byli jeden den na brusle na Flaeming skate. To je kapitola sama pro sebe. Duhy den jsme jeli do Tropina. Pro deti cca 6-9 to bylo perfektni. Ani jsme behem jednoho dne nestacili navstivit tobogany.
Nocovani muze byt fajn. Pro deti bych zvazoval stany nebo ruzne apartmany. Je to pak ale dost o cene.
Takze doporucuji.
Já tem byl před třemi lety v zimě za mrazů. Teplota naprosto v pohodě. Spali jsme dvě noci přímo na lehátkách u bazénu i s dvěma dětmi (tehdy 3 a 6 let). Bez problémů, ale moje děti když spí, tak spí. Já měl problém s umělými cikádami a s tím, že i přes noc tam je trochu ruch.
Měsíc na to zavedli poplatek za přenocování, škoda:@. My jsme zaplatili jen vstupné za dva dospělé (mladší měla do 3 let ještě měsíc a starší měla narozeniny:))
Byl jsem v tropicalu s přítelkyni v březnu 2010. Přespávali jsme na lehátkách přímo u pláže - přítelkyně byla v pohodě, mne rušil hluk klimatizace a umělé cikády :-). Strávili jsme tam necelé dva dny. Plavání dobrý, byli jsme ve všední dny (tuším, že středa+čtvrtek), takže nebylo moc lidí. Tobogány jsme nezkoušeli, minigolf byl fajn a doporučuju ten saunovej svět - ten byl fakt super. Byl to relax na který v dobrém vzpomínáme.
Plavci si tam moc neuzijou. Voda neni hluboka a je dost tepla. Ale pokud mate radi akvaparky, tak mohu doporucit. Tenhle je prepychove vybaveny. S nocovanim zkusenosti nemam.
A nezapomente na odlov GC1819R ![]()
byli jsme tam asi před 2lety … koupání v poho nejlepší je laguna s vodopádem … je dobré si zaplatit obě možnosti koupání i sauny s relaxem … tenkrát za 28,5euro … spali jsme na pláži na dřevěných lehátkách a v poho (po příchodu si nějáká vytipovat a hodit přes ně ručníky) … večer bylo představení akrobatů na hrazdě s příběhem a laserovou show … v noci jsem se ale moc nevyspal … ráno jsme si tam pak dali i snídani … ale vyšla na dost draho … nejlepší je si s sebou přibalit jídlo a stravovat se tam po svém … není problém … za přespání pak ráno chtěli doplatek - už si ale nevzpomínám kolik … ale jinak bezva zážitek … využívali jsme jen koupání a sauny v ceně a pak i masáže(za poplatek) a občas i nějáký ten "nápojový bar" … asi je ale lepší tam vyjet ve všední den, není tam tolik lidí …