Pokud zapojím do USB Oregona, tak vytuhne a nezobrazí ani, jak chci navigaci připojit. Jde zapojit do USB, jen pokud je zapnut.
Již jsem přišel na to, proč se tak děje u této verze firmware. Na vině jsou profily. U každého mám nastaveno jiné pozadí. A to je problém Pokud v souborech profilů přepíši jméno souboru pro pozadí na "default.jpg", tak se vypnutá navigace při připojení do USB PŘIPOJÍ.
Tohle se přece řešilo a snad pro většinu vyřešilo (kromě Sally.cz?) buď formátováním karty … nebo vynucením mass storage módu a vymazáním duplicitních map
Buď jsem fakt měl štěstí na kus nebo s tím naopak vy děláte psí kusy .. V přístroji i na kartě mám několik mapových souborů, mám vytvořených deset profilů (což je mimochodem maximum) u každého jiný obrázek … a prostě v pohodě, funguje jako normálně … při připojení nezapnutého Oregonu v PC gps naběhne, ještě ani jednou nevytuhla a to už jsem to určitě udělal tak 30x …
Možná by bylo lepší pokračovat v původním vlákně k fw. 3.01
… tak mě tak napadá, vy kteří s tím máte problémy: Přecházeli jste z 2.98 nebo z 2.99?
Nahrál jsem do Oregona také poslední verzi software (3.01Beta) vyskytl se mi problém s připojováním k USB.
Do této změny SW bylo jedno, kdy jsem připojil USB kabel, ať při vypnutém tak při zapnutém Oregonu se vždy objevila hláška a možnost přepnout na Mass Storage.
Po změně SW se mi tato hláška objeví jen když je přístroj zapnutý, při vypnutém přístroji se nic takového nestane a Oregon zatuhne (či spíše se vypne s postupně proužkovaným displejem).
Avšak, když jsem vyndal z přístroje MicroSD kartu (1GByte), tak se to zase začlo chovat jeko předtím, tj. bezproblémové připojování v obou stvech GPS (zapnutá/vypnutá).
Zkusil jsem tedy kartu nově přeformátovat na FAT32, ale to vůbec nepomohlo a tudíž stále, když je karta v přístroji, pak je problém s připojením USB kabelu k vypnutému Oregonu.
Potvrzuji zasek po zasunuti vypnuteho OR400 do USB - pomohl reset do tovarniho nastaveni. Zeby byl na vine preklad z OpenGTT? Ne, po rprepnuti na cestinu stale drzi.
Opravdu to dělá změna pozadí. Ale pokud jsem vyndal kartu, tak to funguje. Závěr je, že karta musí být zvláštně nakoplá a prostě shodou okolností to vadí změně pozadí.
Vzhledem k tomu, že se mi mapy vejdou do přístroje, kartu nepotřebuji a nechávám trvale venku.