Může mi prosím někdo poradit, jestli lze zobrazit mapu keší na geocaching.com s podkladem turistické mapy ČR, tzn. takové, na které jsou barevně vyznačené turistické trasy? Zkoušela jsem přepínat do různých typů map (satelitní, silniční, cyklo), ale klasickou turistickou jsem nenašla. Díky všem za odpověď.
Bohuzel, primo na gc.com to nejde…Ale je moznost pouzit program geokuk :)ten umi vsechny mapy, ktery jsou na mapy.cz, ale je trochu slozitejsi pro zacatecnika tam naladovat i kesky
Tak Google Chrome jsem nainstalovala, teď bych (snad) už jen potřebovala poradit jak přidat ten skript na Amapy. Předpokládám že mám něco někam nakopírovat, ale co a kam? Díky!
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zkušenějších, neb počítačovým kejklím vůbec nerozumím. Po včerejším sjednocení map na gc.com v jednu jedinou mapu, již není možné použít ve Firefoxu skript, který přidával v beta mapě možnost přepnout na české turistické amapy. Bude možné něčeho podobného i v nové mapě gc.com? Pokud by šlo přidat nějakým skriptem přepnutí na turistické mapy mapy.cz, bylo by to skvělé. Ty amapy nejsou až tak přesné a měly často neaktualní podklady. Předem díky za odpověď.
Nové mapy na gc.com nejsou opravdu nic moc a to se ještě držím s tím hodnocením !! Satelitní zobrazení chybí úplně a ikony kešek taky žádná sláva (např Earth-ka se tváří jako virtuálka, až po přiblížení se ikona změní).. No myslím, že odklon od google maps je krok zpět
Důvod přechodu na jiné mapy je jasný, Google si to nechal platit jako službu s velkým množstvím přístupů. Jen doufám, že opičáři něco vymyslí, sám to bohužel neumím. Ale ty mapy nejsou zas tak špatné a zrovna na betamapě jsem na ortofoto přepínal jen výjimečně, jde o přehled a na moc barevném podkladě se ikony ztrácí.
Spíš mě štve ten levý pruh, který překáží a musí se kliknout aby zmizel. A pak že BM se při oddálení zobrazují i PM keše stejně jako ostatní. Před tím to bylo hnědé kolečko.
Otazka prosteho laika: kdyz tam slo drive skriptem podlozit mapy.cz, neslo by, ciste teoreticky, podlozit i pana Google? U nas v republice si diky gc.cz
snadno poradim, ale v zahranici (zvlaste, ehm, mene civilizovanem [Ukrajina, Rumunsko, daleky sever]) mi Googlemaps citelne chybi (ano, i jejich terenni mapa). Nema nekdo tuseni?
V sousedním vlákně už je skript na Googla. Funguje ale jen ve FF, ve ChromuPlus jsem ho nezprovoznil. Mapy.cz tu nikdy nebyly. Byly to turistické Amapy.cz, které do těch skutečně turistických měly dost daleko.