TURNOV a okolí

[color=blue]Forum pro Turnovaky a okolni[/color]
Zatím pokusné vlákno pro komunikaci mezi Turnováky a okolními
[color=navy]Chystáte se někam na keš a nechce se Vám samotným? Dejte ostatním vědět…[/color]

Dobrý nápad, určitě se toto vlákno bude hodit.

Výborný nápad, zrovna jsem přemýšlela, kde sehnat doprovod do jabloneckého podzemí.

Skvělý nápad!

To brzo, teď jsem se z Turnova vrátil, a sám :smiley:

Super :slight_smile:

Je Lomnice okolí Turnova? Ted tam momentálně nejsem ale někdy bych klidně nějakou hromadnou akci zvládl :slight_smile:

Do Jabloneckého podzemí se taky někdy chystám, tak stačí nahodit termín :). Do JBC jedu služebně zrovna dneska, ale to je asi moc narychlo.. Měl bych čas kolem 16h..

Nejde o to, zda máš čas, ale zda máš gumáky :slight_smile:

Gumáky nemam, ale měly by stačit pohorky a rezervní boty v autě, ne? :slight_smile:

Všechny tři podzemní kešky jsem lovil/zakládal v sandálech. Stačí se nebát studené vody a hned jak vylezeš hurá do suchých ponožek a bot :slight_smile:

jednou mi jako nouzovka posloužily igelitky :slight_smile:

a neni to uz jakoby tady?: http://forum.ggm.cz/viewforum.php?f=4&sid=efd913e51221d58ea0f3931e3892deff

Voda v keších není humus ale v sandálech bych tam nevlezl :slight_smile: doporučuji gumáky.

taky se pridavam, ze jsem Turnovak;) teda tedka mi bude zacinat skola v Pze, ale patky a vikendy jsem doma v Turnove :))

Ahoj, našel jsem pod turnovským železničním mostem notýsek s kovovým pouzdrem. Na notýsku je napsáno "Jičíňák" a zřejmě zakladatel má na první straně razítko "Mikelord".
Mám dojem, že keška patří někam na most a ne tam, co jsem ji našel. Rád bych, aby se vrátila na původní místo, ale nemám tušení, kde to je. GPS také nemám, regnul jsem se jen kvůli tomuhle…
Snad se najde někdo, kdo u kešky byl a ví, kam patří;)

Díky za odpovědi

bigboss

Asi http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=d0dff369-dc51-4b95-9ab5-7c22f795c61c

Já to tam někam zastrčim, aby to bylo přístupné z chodníku, ale aby to, jak vy říkáte, "mudlové" :smiley: nenašli. Oni jsou geokešáci šikovní, oni si to pak najdou :wink:
Tak díky;)

bigboss

Spíš MIKELORDOVI napiš mail a domluv se sním.
Ona tam už je nejspíš nová krabička, takže by tam byly 2.
[email protected]

ok, napíšu