V moji dobré víře jsem dal do všech mých mikro krabiček tužku z ikey na zapsání do logbooku. Postupně mi však všechny tyto tužky mizí. Může mi prosím někdo říci, co probíhá sakra tomu člověku v hlavě že tu tužku sebere? …už mě to nebaví… To mám snad všechny tužky polepit nápisy NEBRAT? ![]()
Tak to ti asi nikdo nepovi, ja loguju propiskou, a nekdy se mi stane, ze rano mam v ledvince dve, a vecer se vratim jen s jednou a s uplne jinym logem na ni… :o Ale jak je to mozne si fakt nevzpomenu… :D:D:D:D
To nebude naschvál, spíš omylem. Dopíšu, skládám logbook a uložím krabičku. Tužku dám do kapsy aby se nepletla a všimnu si toho až daleko
Občas se mi to stane, tak zas na oplátku občas jinde tužku doplním.
Kdyby se ztracely jenom tuzky to by byla pohoda:D
Souhlasím s tím, že je to spíš omylem a nepozorností…
To mně někdo z kešky ukradl čistý nový logbook a místo něj vložil volné listy. Ořezávátka o těch už ani nepřemýšlím ![]()
Jó, to mně se jednou stalo, že jsem, omylem, odnesl domů celou mikrokeš. Nejhorší bylo, že abych ji mohl vrátit zpět, musel jsem opětovně zdolat na kole více než 70 km a k tomu v kopcovitém terénu.
![]()
Cybička se holt někdy vloudí.
Dej si pozor na strouhátka, ty ti žerou tužky ![]()
Ohledně psacích potřeb se mě docela osvědčilo dát do cache jednoduchou krabičku z tvrdého papíru s nápisem "Psací potřeby - nebrat!". Něco ve stylu malého penálu, do kterého vložím propisku , tužku a ořezávátko. A naopak jsem vždycky při kontrole překvapen, jak se tam ty propisky dokážou rozmnožit :).
Do mikra tužky nevkládám a ani je tam neočekávám.
Mám trochu podobné dilema.
Mám zdroj na nové propisky a dokonce bych je i mohl vybavit logem GC.
Je hodně blbý dávat je do své keše na výměnu?
Asi bych je tam dal extra do pytlíku s nápisem !!na výměnu!!
Co vy na to?
Nedávno jsme o tom bádali.
Tužky kradete proto:
Situace: Jdete na kešky, u první zjistíte že se nemáte čím zalogovat. Kradete tedy z kešky tužku aby jste se měli čím zalogovat na dalších.
Nestíhám doplňovat.
klidně je dej do keše
už jsem se setkal s tím, že pěkná tužka s logem byla trade věcí
dokonce znám kačera, který tužky sbírá a tak je v keších mění za jiné propisky
OK díky
"IN: pěkná kulička
OUT: pěkná propiska
PS: v keši není tužka"
tady kdosi kdysi psal.
Omyl. Přijdu ke keši, vytáhnu logbook a tužku co je vedle něj, zapíšu, pak vytáhnu svůj záznamník, zapíšu a tužku automaticky strkám do kapsy. Keš uklidím a odcházím…
Tužky jsou trackable! ![]()
V mokrokeších tužky neočekávám, tak je obvykle po zalogování (svou vlastní) zapomenu vrátit. Na svou obhajobu však musím říct, že je při nejbližší příležitosti bez výměny umístím někam, kde zrovna chybí a vejdou se.![]()
Možná by bylo zajímavé, kdyby tužky měli taky čísílko a daly se sledovat B)
Jestli si je treba neberou z5 zamestnanci IKEy - furt jim je nekdo krade ve velkym…
Soudím jen podle tvého nicku, není to od tebe jen alibizmus :D:D:D:D:D
pekna blbost. ja tuzky kradu proto, ze nase domaci veverka chce furt něco ohryzavat. tuzka idealni artikl. jen teda nedejboze, abych ukradl umelohmotnou propisku, to pak desne nadava.
Dobrý nápad!
Nebo provázkem přímo spojit s cache či logbookem - vidím to jako jednoduchá řešení ![]()
Též si myslím, že je to spíše omylem.
A nevím, zda i máš v mikro ořezávátko, protože:
- rychle se může "vyořezovat"
- pokud ho tam nemáš, stačí pár logů a je to jen kus klacku s kterým se nedá psát