Tužka v cache

V moji dobré víře jsem dal do všech mých mikro krabiček tužku z ikey na zapsání do logbooku. Postupně mi však všechny tyto tužky mizí. Může mi prosím někdo říci, co probíhá sakra tomu člověku v hlavě že tu tužku sebere? …už mě to nebaví… To mám snad všechny tužky polepit nápisy NEBRAT? :stuck_out_tongue:

Tak to ti asi nikdo nepovi, ja loguju propiskou, a nekdy se mi stane, ze rano mam v ledvince dve, a vecer se vratim jen s jednou a s uplne jinym logem na ni… :o Ale jak je to mozne si fakt nevzpomenu… :D:D:D:D

To nebude naschvál, spíš omylem. Dopíšu, skládám logbook a uložím krabičku. Tužku dám do kapsy aby se nepletla a všimnu si toho až daleko :frowning: Občas se mi to stane, tak zas na oplátku občas jinde tužku doplním.

Kdyby se ztracely jenom tuzky to by byla pohoda:D

Souhlasím s tím, že je to spíš omylem a nepozorností…

To mně někdo z kešky ukradl čistý nový logbook a místo něj vložil volné listy. Ořezávátka o těch už ani nepřemýšlím :smiley:

Jó, to mně se jednou stalo, že jsem, omylem, odnesl domů celou mikrokeš. Nejhorší bylo, že abych ji mohl vrátit zpět, musel jsem opětovně zdolat na kole více než 70 km a k tomu v kopcovitém terénu. :frowning: :wink: :slight_smile:
Cybička se holt někdy vloudí.

Dej si pozor na strouhátka, ty ti žerou tužky :smiley:

Ohledně psacích potřeb se mě docela osvědčilo dát do cache jednoduchou krabičku z tvrdého papíru s nápisem "Psací potřeby - nebrat!". Něco ve stylu malého penálu, do kterého vložím propisku , tužku a ořezávátko. A naopak jsem vždycky při kontrole překvapen, jak se tam ty propisky dokážou rozmnožit :).

Do mikra tužky nevkládám a ani je tam neočekávám.

Mám trochu podobné dilema.
Mám zdroj na nové propisky a dokonce bych je i mohl vybavit logem GC.
Je hodně blbý dávat je do své keše na výměnu?
Asi bych je tam dal extra do pytlíku s nápisem !!na výměnu!!
Co vy na to?

Nedávno jsme o tom bádali.
Tužky kradete proto:
Situace: Jdete na kešky, u první zjistíte že se nemáte čím zalogovat. Kradete tedy z kešky tužku aby jste se měli čím zalogovat na dalších.

Nestíhám doplňovat.

klidně je dej do keše
už jsem se setkal s tím, že pěkná tužka s logem byla trade věcí
dokonce znám kačera, který tužky sbírá a tak je v keších mění za jiné propisky

OK díky

"IN: pěkná kulička
OUT: pěkná propiska
PS: v keši není tužka"

tady kdosi kdysi psal.

Omyl. Přijdu ke keši, vytáhnu logbook a tužku co je vedle něj, zapíšu, pak vytáhnu svůj záznamník, zapíšu a tužku automaticky strkám do kapsy. Keš uklidím a odcházím…

Tužky jsou trackable! :smiley:
V mokrokeších tužky neočekávám, tak je obvykle po zalogování (svou vlastní) zapomenu vrátit. Na svou obhajobu však musím říct, že je při nejbližší příležitosti bez výměny umístím někam, kde zrovna chybí a vejdou se.:wink:

Možná by bylo zajímavé, kdyby tužky měli taky čísílko a daly se sledovat B)

Jestli si je treba neberou z5 zamestnanci IKEy - furt jim je nekdo krade ve velkym…

Soudím jen podle tvého nicku, není to od tebe jen alibizmus :D:D:D:D:D

pekna blbost. ja tuzky kradu proto, ze nase domaci veverka chce furt něco ohryzavat. tuzka idealni artikl. jen teda nedejboze, abych ukradl umelohmotnou propisku, to pak desne nadava.

Dobrý nápad! :stuck_out_tongue: Nebo provázkem přímo spojit s cache či logbookem - vidím to jako jednoduchá řešení :stuck_out_tongue:

Též si myslím, že je to spíše omylem.

A nevím, zda i máš v mikro ořezávátko, protože:

• rychle se může "vyořezovat"
  • pokud ho tam nemáš, stačí pár logů a je to jen kus klacku s kterým se nedá psát