Ahoj kolegove! Taky se vam uz nekdy stalo, ze jste prisli ke kesce, a nebyla tam tuzka? Hloupy dotaz, ze? Taky mate nejaky log typu "chybi tuzka", ze? Napadlo nas (a uz to taky delame), ze by mohl kazdy u sebe mit jednu dve tuzky treba z ikey, kdyz jde na lov. Nic vam to neudela
Zamyslete se nad tim…
Možná je to úplně zbytečné. Stačilo by, aby si každý kačer nosil svou tužku v kapse. Já osobně mám v "geobrašničce" jednak logovací pero (kterým logujeme všechny keše) a pro jistotu dvě náhradní propisky. V batohu, který nosím vždy a všude (do školy, do práce) mám různých pisátek asi 5. To samé v brašně na notebook, kterou nosím poměrně často. Takže mě keš bez tužky opravdu nezaskočí.
Btw. Ano, v geobrašničce mám asi 5 IKEA tužek a několik náhradních LB. Ale v hezkých keších je většinou vše v pořádku a do prasklých, hnusných, mokrých apod. bych to stejně nedával…
Je spousta kešek (nano, mikro) do kterých se žádná tužka stejně nevejde, takže si vždycky nosíme pár svých. B)
Stačí obyčejná tužka, která se dá nožem přepůlit, vyjde to na korunu. jen na ni nezapomenout. A kus papíru, kterým se dá nastavit popsaný logbook, pokud se tam vejde. A nosit v kapse kudlu na ořezání tužky, když není ořezávátko.
Včera jsem do jedné svojí už zase nasypal dvě tužky. A zase je brzy někdo ukradne…nebaví mne to.
Kdo chodí na lov bez svojí tužky, log si nezaslouží.
Já jsem do filmovky tužku aplikoval tak, že kdyby jí chtěl někdo ukrást, musel by ukrást celou cache.
A dopadlo to jak? Ukradli ji celou? ![]()
Já vím jak vás štvou logy typu, že v keši není tužka, ano mají si lidi nosit tužky svoje, každému se stane a stát může, že jí někde ztratí nebo prostě zapomene (předtím jí vyndá a už nezandá). Mě se to také stalo a propiska nebo tužka v keši je poslední možná naděje.
Tužku sebou vždy nosíme, takže nás zatím problém nikdy nezaskočil, spíš mám jinou příhodu:
Bylo to krátce po naší registraci, u jedné kešky nás zastihl slejvák, byla u silnice, takže jsme s krabičkou hupsli do auta, zalogovali, šup krabičku zpátky a hurá domů. Cestou jsem si všimla, že na zemi leží tužka, která určitě vypadla z krabičky, naše nebyla. Ale už jsme byli skoro doma. Nastalo dilema - vrátit se, nevrátit se, šlo jen o obyčejnou tužku. Ale nedalo nám to, co když tam přijde někdo, kdo se nebude mít čím zapsat? Tak jsme se jen rychle najedli, sedli do auta a zpátky ke kešce.
Bylo to asi jen 20km, nevím už přesně, zbytečně projetý benzín, ale měli jsme z toho nakonec dobrý pocit. B)
Tak to jste opravdoví hrdinové všedního dne, stejně jako Pionýr, Jenž Neopisoval a Řemeslník, Který Nesvačil! Já si ale pro jistotu nosím vždycky lihovku, to se dá logovat i na různé jiné povrchy než suchý papír v LB.
To nepomůže. Když už loví i náš pan prezident, tak občas nějaká ta tužka vždy ztratí.
Aby ne, však si ještě pamatujeme slib Jiskry…:D:D:D
remeslnik ktery nesvacil :)))) du do kolen ![]()
Nejlepsi je, kdyz je hned v listingu napsane "POZOR V KESI NENI TUZKA!" i kdyz tam ve zkutecnosti je :). Nekdo treba jako ja, ji pak nenecha doma.
Jéžiši, to je zase téma… ![]()
Tak si berte tužky, pera,propisky, lihovky, centropeny nebo co Vás napadne, ale snad se to tu nemusí rozebírat né? :):):)![]()
Lidi, co se tu vlastně řeší? Jsou keše bez tužky, jsou keše s ukradenou tužkou, všichni to víme. Kdo může, určitě si bere tužku. Kdo zapomene, nemá se čím zalogovat - fakt se toho tolik stane? Je to jen hra, pamatujete? Tak nebude bodík, aspoň příště tu tužku do kapsy vloží každý… ![]()
A na multiny chodite taky bez pisatka?
V sobotu jsem byl zase na keši a byll tam někdo zalogovanej blátem není to hnusný … ![]()
vojtisk napsal/a:
V sobotu jsem byl zase na keši a byll tam někdo zalogovanej blátem není to hnusný …
a bylo to určitě bláto??? :D:D:D:D
no do svých keší tužky nedávám, to už jste si asi všimli. ono do těch skleniček co jsem s nimi začínal by se nacpal akorát špaček…
a když vezmu ty cizí keše, co jsem našel: tak polovina tužku neměla vůbec, čtvrtina sice jo, ta ale nepsala a jen čtvrtina keší měla něco na zapsání.
nosím u sebe několik propisek, i fixek, protože když budete mít jen jednu, pište si, že přestane psát ve chvíli, kdy nic jiného nebudete mít po ruce…
jo a ony ty propisky,jsou kolikrát zajímavý na trade. samozřejmě kus za kus…někdy se v keších najdou zajímavý pisátka, ale to spíš na západ od CZ