Ty vole ... a padame... GC2HME6 - sobota 13 hodin

Hromadný odlov kešky [cache]GC2HME6[/cache] Ty vole … a padame… v Josefově dole u Mladé Boleslavi..

Termín v sobotu ve 13 hodin
na souřadnicích N 50° 27.257 E 014° 53.571 .. tady můžete nechat své geo-přibližovadlo.. :slight_smile:

pro ty, kdo mají své auto hodně rádi, doporučuju nechat raději v obci Bradlec… Možné zaparkovat je např. na konci ulice Borová (a dolů po silnici), nebo Nad Lesem a dolů po žluté turistické značce…

PS: navrhuju ještě spojit s [cache]GC1QKKE[/cache] Mikešova

Ja by som sa aj pridal, ale zial zajtra odchadzam na Slovensko, kde budem az do nedele. Dalsi tyzden by ale nebol problem ;]

Ahoj, pokuď by ti nevadila sobota, tak bych se přidala. Stejně se chystám někam na kešky a tady v tom koutě toho moc odlovenýho nemám.

Je fakt, že to jsou drsný končiny…:wink:
Tam vleze člověk po FTF do hospody bez peněz a hned to takhle dopadne::smiley:

PS: A pojedete-li tam autem, tak ho nezamykejte, vyjde to levněji.

Nevadila .. :slight_smile: někdy v brzkém odpoledni? tak kolem 14. hodiny?

Tak na tuhle mršku se taky chystám, ale v sobotu mám zrovna ples, jinak bych se k vám rád přidal:)

Můžu i dřív, anebo mi něco v těchto končinách doporuč a já si něco dám, než se sejdeme.

Kdyby to bylo ve čtvrtek, nebo v pátek, tak bych se rád přidal. V sobotu už nemůžu.

mno cestou jsou v Kosmonosích [cache]GC2N7BV[/cache] [cache]GC1GKK7[/cache] [cache]GC2PAFK[/cache]a [cache]GC1RHZQ[/cache]na Bralci…
Pokud bude hezky, tak jsou na pěkných místech [cache]GC1CAKQ[/cache][cache]GCR7XJ[/cache][cache]GC1GX1C[/cache]

anebo v Boleslavi krabičky v Parku Štěpánka…

Jenom malá noticka k tomuto ehm…
Abychom se dostali z kruhu polopravd a vyložených lží, musím se zde k tématu vyjádřit…
S kačerem wmh jsme do nejmenované putyky opravdu dorazili a pravda je i to, že jsme neměli s sebou ni penny. Situaci jsem chtěl zachránit vstupem mezi jistou problematickou halasnou skupinku a vymámit z nich obnos, kterým se dá zajistit přísun alespoň čtyř piv, řka: "Mládenci, ten nafouklej kečup na sluníčku u okna, to se vám jednou nevypl…", jenže to už jsem nestačil dopovědět, páč ten časovaný šrapnel mi explodoval přímo do xichtu :D:D:D
FACT OR FICTION ???

Pravdou je to, že na této kešuli (tedy na obou) mám FTF a po stráááááášidelném nálezu prémie (viz logy) jsem si vzpomněl až nyní, že jsem zapomněl na nejbližší PRDU s touto prémií dorazit. Proto tímto zvu všechny případné zájemce na PRDU v březnu. Nestyďte se mezi nás přijít, jste vítáni :wink:

Já můžu s kamošem v sobotu od rána, ale do tří musíme být zpět v Turnově.

To jste napsal moc hezky, pane prezidente.:wink:

Textilni manufaktura Josefa de Bolzy. Nechci vas strasit, ale jak mi prisla notifikace a precetl jsem si nazev kese, okamzite mi presel mraz po zadech a zacly se mi vybavovat vseljake asociace. Napred to se mnou cuklo ze pojedu na FTF, ale prave jsem mohl az v noci a samotnymu se mi tam nechtelo. Ja tohle misto totiz trochu znam, kdysi jsem tam byl v noci za trochu jinym ucelem a teda dobrej pocit jsem z toho nemel. Auto mi sice u bytovek nevybrali, ale celou dobu jsem mel intenzivni pocit ze tam nejsme sami a ze se tam kolem nas nekdo pohybuje. A to zas nejsem zadna fajnovka a na podobny akce jsem zvyklej. Ale tady to bylo fakt neprijemny. Tenkrat jsem si rikal presne to co je v nazvu kese. Po case mi to potvrdil kamos kteryho tam malem sezral pes. A teda ten by tohle nerikal kdyby na nej jen steknul. Prej se zachranil prelezenim plotu. Kdybyste sli nekdy v noci tak bych se mozna podle moznosti pridal, ve dne to nebude ono (viz atributy).

No jo, k zamku bych radsi nezajizdel :wink: , lepsi zaparkovat hned u vjezdu byvale fabriky:

N 50° 27.257 E 014° 53.571

Půjdu pěšky z Kosmonos přes Bradlec… Auto můžete nechat tam - je tam ve větším bezpečí než v Josefově dole :slight_smile: a dolů seběhnem hned…

Tak tedy se jde až kolem 14, dřív to nepůjde?

Jak jsem psala, můžu i dřív.
Měla bych prosbu na Obludku, hoď sem na nástěnku v kolik a kde, třeba se nás nakonec sejde víc a bude větší sranda :slight_smile:

Oki, byly tu prosby, jestli by to nešlo dřív, takže
v sobotu ve 13 hodin
na souřadnicích, které psal bender-king
N 50° 27.257 E 014° 53.571 .. tady můžete nechat své geo-přibližovadlo.. :slight_smile:
to je tady (neumím vložit inteligentnější odkaz): http://maps.google.com/maps?q=50.454287,14.892844&num=1&t=h&sll=50.455867,14.89625&sspn=0.014209,0.032015&ie=UTF8&ll=50.454224,14.893025&spn=0.000605,0.001206&z=20

pro ty, kdo mají své auto hodně rádi, doporučuju nechat raději v obci Bradlec… Možné zaparkovat je např. na konci ulice Borová (a dolů po silnici), nebo Nad Lesem a dolů po žluté turistické značce…

PS: Daku, kam na nástěnku? :slight_smile: na fóru se moc neorientuju… Dík

Okolo jezdím, copak se tam děje?

hromadný odlov téhle krabičky. :slight_smile: