Týdeník Revue a hon za poklady !

Tak už je to tady - geocaching začíná plnit i časopisy kde bych čekal všechno, jen ne tohle. Zaměření časopisu /citace z jejich stránek/:

Bohužel jsem ten článek na netu nenašel, ale jmenuje se to
Hon za pokladem, nový fenomén a má rozsah 2 strany A4 a mimo jiné je tam i foto ze zdejší galerie /samolepky ještěrek/.
Autorka se jmenuje Marie Šrámková a často cituje cachera jménem Vít Václavík.
Samotný článek je vcelku běžné info, slušně napsané a proložené slušnými nesmysly.

Četl jste to někdo a co tomu říkáte ?
/věřim, že se blíží chvíle, kdy Radek John natočí napínavou reportáž do pořadu Na vlastní oči :o/

No už asi před rokem myslím bylo něco v ABC.

Jinak medializace geocachingu mě štve čím dál, tím víc…

Existuje nějaký plátek, kde o geocachingu ještě nepsali? V zářiovém vtm science je taky jeden článek: "Lovci pokladů nového milénia".

Že by respekt?

Taky mě ta medializace štve. Třeba čas poskytne tu sílu zapomenout mudlům … sejde z očí, sejde z mysli …

Já se obávám toho, že dřív nebo později se najde nějaká rádoby celebrita, která se o GC doví, vyzkouší a rozkváká to do televize, rádia, bulvárních plátků a kdoví kam ještě. Najednou to bude strašně in a to, co následovalo po Bédových akcích, nebude nic proti tomu, co se bude dít… :frowning:

Doufám, že to je jen moje paranoia a nikdy se to nestane.

jen až se objeví nová multina Jevany - A cache by Bartosova tak tam stejně každej vyrazí pro FTF :smiley:

jinak v tom článku je např. že existují 3 stupňe obtížnosti:
tradiční, multicache a nejtěšží mystery, u kterých jsou údaje zadané na netu schválně nepřesné :smiley:

Tak v Jevanech bude mit FTF nějakej Štaidl :smiley:

Koukám, že zde všichni razíte heslo: "Já už tam jsem, nováčky už nebereme" :wink:
Medializace byla, je a bude. Jestli je to pro GC špatné nebo dobré ukáže čas, ale nezabráníte tomu. Nikdo z vás nezačal s GC po přečtení článku v novinách??? (pokud vím, dost lidí začalo právě po článku v Reflexu).

:D:D:D To poslední písmeno ve zkratce pořád znamená FIND ??? :D:D:D

Kdo nás LaLu přivedl? Reflex to nebyl … :slight_smile: Sami jsme okouzlili další osobním seznámením …

Však jsem nemyslel Vás, ale po přečtení několika vláken na toto téma si myslím, že dobrá třetina kačerů se první informace dozvěděla z médií.

Jen počkejte, až to objeví cestovky :):slight_smile:

Tématické zájezdy za účelem sběru keší s proškoleným instruktorem, který vám poradí, jak zapnout GPS a jak zalogovat nález.

Pokud se nepletu, v americe to již funguje, ne? Alespoň mám pocit, že to realizují jedni z předních "sběračů" na světě. Ale možná kecám B)

:D:D
GeoTravel - bez kompasu k pokladu
Sleva pro skupiny, důchodcům kešku donesem

Tak když nebozí šerpové tahaj celebritky na osmitisícovky, aby ty následně mohly do médii vykvákat jakej to byl "vole hustej adrenalín", tak už bych se ničemu podobnému nedivil.

Osobně mě přilákal ten článek reflexový (Geocaching a Chile) docela dost. Skvěle napsané.

Nemohl by autor té fotky na tom časopise požadovat nějakou autorskou odměnu, jestli to stáhli jenom tak a plácli do časopisu?:wink:

Medializace geocachingu se mi taky moc nelíbí. Na druhou stranu, kdyby o něm nikdo nepsal, nevím o něm ani já.

To máš jako s tím Pražským expresem, když zkopírovali celý článek z wiki a otiskli ho…

Tyjo, kdyz si k tomu predstavim Reisenauerovy ilustrace, tak se uz na ten clanek tesim.