Tak už je to tady - geocaching začíná plnit i časopisy kde bych čekal všechno, jen ne tohle. Zaměření časopisu /citace z jejich stránek/:
Bohužel jsem ten článek na netu nenašel, ale jmenuje se to Hon za pokladem, nový fenomén a má rozsah 2 strany A4 a mimo jiné je tam i foto ze zdejší galerie /samolepky ještěrek/.
Autorka se jmenuje Marie Šrámková a často cituje cachera jménem Vít Václavík.
Samotný článek je vcelku běžné info, slušně napsané a proložené slušnými nesmysly.
Četl jste to někdo a co tomu říkáte ?
/věřim, že se blíží chvíle, kdy Radek John natočí napínavou reportáž do pořadu Na vlastní oči :o/
Já se obávám toho, že dřív nebo později se najde nějaká rádoby celebrita, která se o GC doví, vyzkouší a rozkváká to do televize, rádia, bulvárních plátků a kdoví kam ještě. Najednou to bude strašně in a to, co následovalo po Bédových akcích, nebude nic proti tomu, co se bude dít…
Doufám, že to je jen moje paranoia a nikdy se to nestane.
jen až se objeví nová multina Jevany - A cache by Bartosova tak tam stejně každej vyrazí pro FTF
jinak v tom článku je např. že existují 3 stupňe obtížnosti:
tradiční, multicache a nejtěšží mystery, u kterých jsou údaje zadané na netu schválně nepřesné
Koukám, že zde všichni razíte heslo: "Já už tam jsem, nováčky už nebereme"
Medializace byla, je a bude. Jestli je to pro GC špatné nebo dobré ukáže čas, ale nezabráníte tomu. Nikdo z vás nezačal s GC po přečtení článku v novinách??? (pokud vím, dost lidí začalo právě po článku v Reflexu).
Tak když nebozí šerpové tahaj celebritky na osmitisícovky, aby ty následně mohly do médii vykvákat jakej to byl "vole hustej adrenalín", tak už bych se ničemu podobnému nedivil.
Osobně mě přilákal ten článek reflexový (Geocaching a Chile) docela dost. Skvěle napsané.