Týmy na geocachingu

Rád bych se zeptal, jak se administrativně řeší teamy na geocachingu. Abych objasnil situaci: Já a Motstr jsme spolužáci a tak hledáme cache společně, tedy fungujeme jako tým. Já mám GPS, on ne, ale i tak si občas zvládne dát cache sám (zatím asi 2) Já mám o 70 cachí víc než on. Teď jsme si chtěli objednat razítko, ale nevíme, jak se administrativně řeší účty na geocaching.com (tedy pokud bychom si fiktivně založili team, jestli bychom si museli i založit další acc, kam bychom psali další cache atd…) Prosím, poraďte, jak to děláte vy. Předem díky za odpověď :slight_smile:

look at http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=13086&sort=&rowstart=20

Co se tyce uctu na GC.com, tak nejlepsi pro vas bude mit kazdy svuj nick zvlast a chodit na kesky muzete klidne porad spolu. Neni to nic proti nicemu. Spolecny nick maji vetsinou partneri ci rodiny, ale neni to samozrejme podminkou.
Co se razitka tyce, tak to si muzete udelat jake chcete. Muzete mit kazdy svoje nebo si udelat navic i jedno spolecne pro pripad ze kesujete spolu.

To stojí moc peněz :smiley: Chtěl bych udělat jen jedno pro nás, jako pro tým, ale je to zase nepraktické vzhledem k tomu,že já občas chodím sám…

Tak si udělej samolepky, za pár korun jich máš stovky, možná tisíce. To na rok dva stačí… (samozřejmě jak komu). Nebo si kup za deset korun propisku a zaloguješ tisíce keší.

Společné razítko může být s oběma nicky a nemusíš řešit zakládání týmu. A když vyrazíš sám, můžeš druhý nick klidně i škrtnout…

jasne - k cemu vam to bude lovit tymove na jeden login? - za ty bodiky si nic nekoupite a za naky ten rok/y se vas tym rozpadne a kdo z vas dvou zacne od nuly? Uz takhle podle me plno lidi musi resit ze lovi tymove s detmi a pak deti vyrostou a zacnou chtit lovit samostatne ale zaroven maji plno uz "odloveno". osobne tymovy lov povazuji za uzitecny jen jako partneri ci manzele, nejlepe kde jeden ze dvou je ten hlavni GC nadsenec :slight_smile: (aby nebyla bitka o ucet v priapde rozchodu :slight_smile:

Kontroloní odpověď pro Smogeaoho (stejné skloňování jako ty, u mě stačilo napsat pro Popinu): On sám cache neloví, neboť nemá GPS. Jak jsem již psal, ulovil sám dvě…

a az si GPS koupi? (je ted v kazdem telefonu)?
take doporucuji, jedte kazdy na vlastni ucet a nebo kdyz mermo moci chcete byt tym, tak si k tem singl vlastnim uctum zalozte jeden tymovy a pak budete logovat na sve ucty plus na ten tymovy, kdyz to najdete spolu (coz je dle mne takovy opruz, ze vas to do pul roku stejne prestane bavit a pojedete solo).

Jestli máš tužku, nebo propisovačku, tak se můžeš třeba podepsat, to se taky dá :slight_smile:

Jestli řešíte jenom razítko, tak si prostě nechte udělat razítko, na kterém budou vaše dva nicky, na webu logujte dál každý za sebe a jen tam, kde který z vás byl, a když bude v papírovém logbooku náhodou někde jeden nick navíc, tak co se stane? Nic. Nejpraktičtější řešení, pokud opravdu razítko chcete a dvě si dovolit nemůžete.

anebo se vykašlat na razítko. Spousta kačerů loví bez něj - taky to jde. Nebo myslíš že kačer s razítkem je větší kačer ?

Tak jistě, jen mě jde o to, že logy s razítkem vypadají hezčeji. Do teď jsem 250 cachí odlogoval tužkou, takže myslím, že ji umím používat, jen jsem prostě chtěl něco jiného…

Tak ona je to taky otázka, razítko mám už celkem dlouho a stejně většinou zůstává u propisky. Když člověk loví nano a micro kousky tam se razítkovat nedá, někdy píšu na konec stránky a abych dala na druhou jen to razítko to je zbytečné roztahování, někdy na razítko zapomenu. Razím odhadem tak jednou z deseti. Ale jako když se povede otisk tak to vypadá dobře, to zase ne že ne :slight_smile: