Ahoj,dneska jsem omylem našel Vaši skrýš.Pes ji vyhrabal při procházce.Z krabičky jsem nic nevzal,akorát jsem nic nenapsal do deníčku,protože poblíž byli lidi a tak jsem na to místo nechtěl upozorňovat a rychle jsem zmizel.Nevím v jakém stavu to bylo než to pes vyhrabal,ale snažil jsem se to pečlivě zamaskovat.Černý igelitový pytel je potrhaný,za což se Vám omlouvám pokud to způsobil pes.Krabičku jsem dal na místo a zakryl kamenem,kterým to předpokládám bylo zakryté…Prosím zkontrolujte si to případně opravte.S pozdravem Martin
Sice jsem cache ještě nenašel a ani nejsem K2 Team (které tímto zdravím), ale přesto děkuju za ohleduplné chování ke cachei ![]()
No vidite, a muj geopes uz mi sice asistoval pri nekolika odlovech, ale porad samostatne vycmuchat a vyhrabat cache neumi :]
Ahoj Martine, děkuji za upozornění a za opravu cache (oné plastové schránky). Čas od času se stane, že úkryt objeví někdo “nezasvěcený” a schránku si buď odnese, nebo zničí. Proto mě velmi těší, že jsou v naší zemi ještě lidé jako jsi ty - čestní a se smyslem pro hru. Pokud budeš chtít, použij schránku jako my “zasvěcení”, něco si z ní vem a něco do ní opět vlož pro ostatní. Do konce týdne se na místě zastavím a provedu údržbu schránky. Pokud tě tato hra zaujala a chceš se jí zúčastnit, rádi ti poradíme co kde a jak.
Ještě jednou děkuji!
S pozdravem za K2 team
Vláďa
mail: [email protected]