Existuje vůbec nějaký kačer který žije v Rožnově pod Radhoštěm či v okolí??? Mi se zdá že ne… ![]()
ahoj, tusim, ze z okoli byl Graco, pripadne pak Zlinaci… weselka, jahn brown a dalsi…
M.
Koukni na geoseznamku.cz
Graco bydlí v Novém Hrozenkově nebo Halenkově, takže přes kopce, ale z Rožnova byli dva kačeři, s kterými jsem byl na vodě a to forda a radek fuzy
Jo a není to Graco ale Grako
No já sice jezdím do Rožnova skoro každý týden, ale opravdu je to tam bída. Přímo z Rožnova nikoho neznám a ani nevím jestli autoři těch keší co tam jsou, jsou rožnovjáci.
Znám pouze Ricmonda ze Stříteže nad Bečvou a také mám pocit, že ty poslední krabičky kolem Hážovic, Vigantic a Hutiska má nasvědomí kačer místní (nussknecker).
Teď když se dívám na tvůj věk, tak si myslím, že právě v Rožnově budeš mít problém sehnat geopozitivní kamarády přiměřeného věku.
V Rožnově je kačerů víc, jenom se možná nepřihlašují na fórum. Jenom u nás ve firmě vím o 5 kačerech. Já osobně pracuju v Rožnově a bydlím ve Valmezu.
murder.exe by měl být. Pak už tam v oblasti znám jen jednoho ValMezáka.
Kurňa, tož to ste nějaká geopozitivní firma. Ale ze zkušenosti vím, že to nedělá moc dobrotu. Jsem rád, že jsem ve firmě jediný kačer. Jo a u nás ve firmě taky skoro všichni bydlí ve ValMezu a pracují v Rožnově. Jen já ve Zlíně a pracuji ve Zlíně ![]()
to weselka: Když pracuješ ve firmě, která má 1100 zaměstnanců, tak se pár postižených najde :).
Jinak ve Valmezu je kačerů opravdu hodně.