Ubytování Ostrava

Mohl by mi někdo s Ostravy poradit s vhodným levným ubytováním v Ostravě pro dvě osoby?
Na komfort si nepotrpím, stačí dvě postele, židle a stůl :). Spíše bych se rád vyhnul ubytovnám s "méně" přizpůsobivými občany.

Zatím se mi podařilo najít Ubytovnu DMH. Cena za ubytování je slušná, ale nevím jak je to s lidmi co tam bydlí. Může tedy někdo zdejší poreferovat o "atraktivnosti" místa a ubytovacích služeb?

Předem všem děkuji za odpověď

Ostravu konkrétně neznám, ale ve všech univerzitních městech, kde jsem byl, se mi přes léto velmi osvědčily koleje.

Na koleje jsem pochopitelně koukal jako první, ale cena v ostravě je poněkud dražší než jsem čekal. Tudíž alespoň Ostrava padá.

zkus Hotel Areál (Plzeňská 6, Ostrava Zábřeh) hotelareal at hoteltrans.cz

byl jsem tam ubytovaný asi 2 roky zpátky na víkend, cena byla kolem 200 - 250 na osobu a den. čisto a příjemná obsluha

Ostrava je velká, pokud máš k dispozici auto, tak zkus hledat něco na krajích Ostravy, případně v obcích těsně sousedících s Ostravou.

Nabízím Vratimov. http://www.mujpenzion.cz/ 10 minut do centra Ovy autem, 15 min busem. Penzion je přímo v centru našeho malého města. Dají se najít ještě další 2 penziony nebo ubytovna na stadioně. V dosahu 1,5 km tyto kešky: [cache]GC2RHKY[/cache], [cache]GC2TJRC[/cache], [cache]GC27C1Y[/cache], [cache]GC26YWC[/cache].

Ahoj, muzu doporucit www.ubytovaniostrava.ic.cz , bydleli tam moji zahranicni studenti na praxi. O prazdninach, pokud maji volno, te ubytuji i na nekolik dnu. Pekne, ciste, z vlakoveho nadrazi dojdes pesky, nejblizsi kes asi 200m. Od VS koleji jsme upustili po spatnych zkusenostech, vetsinou decka ubytovali ve spolecnych bunkach prave s hlucnymi nevonícími pracovniky z vychodu, jednou se nám stalo, ze si decka musely mýt zuby a chodit na záchod az v práci.
Vratimov je taky dobrý, super koupaliste.

Děkuji všem za tipy.
Volal jsem do penzionu ve Vratimově, ale paní byla dle mého názoru nějak zmatená. Nejprve neodpověděla a po druhém telefonátu tedy už vše proběhlo jak má, ale bohužel byly volné jen drahé pokoje. Tudíž jsem musel zdvořile odmítnout.

U ubytovaniostrava.ic.cz byla reakce téměř okamžitá, vstřícná a hlavně bezva cena. Jen si člověk musí přivést vlastní povlečení, ale za tu bezva cenu je to minimum. Až se vrátím napíšu spokojenost s ubytováním pro případné další zájemce.

Ubytování v Ostravě? Něco bych ti doporučil, ale po mých posledních peripeiích si to nedoovlím… viz. odkaz: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=18841&pid=281472#post_281472

Penzion Dukát Vřesina

Včera jsem se vrátil z dovolené a ubytování v ubytovaniostrava.ic.cz bylo více než příjemné. Klidné prostředí, perfektní vybavenost, čisto a hlavně velmi příjemná cena.
Pro letní ubytování můžu jen doporučit.

Jsem ráda, že se líbilo. Ne,že by jsme brali od majitelů provizi, ale jsou to naši klienti.
:slight_smile: