Mohl by mi někdo s Ostravy poradit s vhodným levným ubytováním v Ostravě pro dvě osoby?
Na komfort si nepotrpím, stačí dvě postele, židle a stůl :). Spíše bych se rád vyhnul ubytovnám s "méně" přizpůsobivými občany.
Zatím se mi podařilo najít Ubytovnu DMH. Cena za ubytování je slušná, ale nevím jak je to s lidmi co tam bydlí. Může tedy někdo zdejší poreferovat o "atraktivnosti" místa a ubytovacích služeb?
Nabízím Vratimov. http://www.mujpenzion.cz/ 10 minut do centra Ovy autem, 15 min busem. Penzion je přímo v centru našeho malého města. Dají se najít ještě další 2 penziony nebo ubytovna na stadioně. V dosahu 1,5 km tyto kešky: [cache]GC2RHKY[/cache], [cache]GC2TJRC[/cache], [cache]GC27C1Y[/cache], [cache]GC26YWC[/cache].
Ahoj, muzu doporucit www.ubytovaniostrava.ic.cz , bydleli tam moji zahranicni studenti na praxi. O prazdninach, pokud maji volno, te ubytuji i na nekolik dnu. Pekne, ciste, z vlakoveho nadrazi dojdes pesky, nejblizsi kes asi 200m. Od VS koleji jsme upustili po spatnych zkusenostech, vetsinou decka ubytovali ve spolecnych bunkach prave s hlucnymi nevonícími pracovniky z vychodu, jednou se nám stalo, ze si decka musely mýt zuby a chodit na záchod az v práci.
Vratimov je taky dobrý, super koupaliste.
Děkuji všem za tipy.
Volal jsem do penzionu ve Vratimově, ale paní byla dle mého názoru nějak zmatená. Nejprve neodpověděla a po druhém telefonátu tedy už vše proběhlo jak má, ale bohužel byly volné jen drahé pokoje. Tudíž jsem musel zdvořile odmítnout.
U ubytovaniostrava.ic.cz byla reakce téměř okamžitá, vstřícná a hlavně bezva cena. Jen si člověk musí přivést vlastní povlečení, ale za tu bezva cenu je to minimum. Až se vrátím napíšu spokojenost s ubytováním pro případné další zájemce.
Včera jsem se vrátil z dovolené a ubytování v ubytovaniostrava.ic.cz bylo více než příjemné. Klidné prostředí, perfektní vybavenost, čisto a hlavně velmi příjemná cena.
Pro letní ubytování můžu jen doporučit.